• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

X edició “Premis Xufa de València”

Des de hui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de València podran inscriure's en la X edició “Premis Xufa de València”.

 

Des de hui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de València podran inscriure's en la X edició “Premis Xufa de València” que es concedeixen a les millors escenes falleres a la xufa de València i l'orxata de xufa de València.

Estos premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, estan orientats a reconèixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a recolzar un producte tan genuïnament valencià com és l'Orxata de Xufa de València.

El premi consistirà en el repartiment de 350 litres d'autèntica Orxata de Xufa de València entre les tres comissions falleres guanyadores.

La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litres d'Orxata de Xufa de València (unes 1.200 degustacions) i un estendard. Les guardones en segon i el tercer lloc obtindran 100 litres (600 degustacions) i 50 litres (300 degustacions) d'Orxata de Xufa de València, respectivament, i estendards.

L'objectiu d'estos “Premis Xufa de València” és promocionar i donar a conèixer una beguda autènticament valenciana com és l'Orxata de Xufa de València, molt lligada a les festes de les Falles.

Falles 2017, falles amb sabor a orxata! #fallesiorxata

Per a formalitzar la inscripció, les comissions interessades poden recaptar més informació en:
• La pàgina web del CRDO Xufa de València, prement els següents enllaços:
Formulari d'inscripció i Bases del Premi
• A través del telèfon del Consell Regulador: 96.369.04.99
• Manant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte