• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Recomanacions davant del temporal

Recomanacions de l'Ajuntament de València davant el risc de temporal de pluges i vent :
1- Es recomana no avançar la tradicional Plantà de monuments fallers i reservar-la en la mesura dels possibles a la nit del 15 de març.
2- Caldrà fixar un perímetre de seguretat suficient al voltant de les falles per tal d’evitar que l’estructura puga causar cap dany material o personal en cas de caiguda.
3- Si les comissions falleres hagueren de cancel·lar qualsevol activitat en la via pública, es recorda la conveniència de fer-ho amb suficient antelació.
4- Es recomana que les comissions demanen si cal una revisió de la fixació de les seues carpes a les empreses contractades en el muntatge, així com la prevenció en el desmuntatge de ‘haimes’.
5- Es recorda parar especial atenció a la seguretat de les parades ambulants que estos dies hi ha disseminades per la ciutat així com, en general, a tots aquells elements de les terrasses de bars susceptibles de patir els efectes del vent.
6- Cal recordar els telèfons 092 i també el 112 com les vies per a canalitzar qualsevol avís d’incident que es vulga fer per part de la ciutadania

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h