• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Els millors ninots literaris tenen premi

Les falles Poeta Alberola-Totana i Quart-Extramurs reben els premis #LlegimFalles als millors ninots literaris.

 

Ahir diumenge, l’Ajuntament de València, Las Naves. Centre d'Innovació i FULL Fundació pel Llibre i la Lectura, van lliurar al casal de la Falla Poeta Alberola-Totana de València, els premis #LlegimFalles als millors ninots infantils relacionats amb els llibres. El jurat de la primera edició del premi #LlegimFalles ha premiat el ninot del Petit Príncep de la comissió Poeta Alberola-Totana, mentre que el ninot de Pippi Calcesllargues de la Falla Quarts-Extramurs ha guanyat el premi #LlegimFalles per votació popular.

L’encarregada del lliurament dels premis a les dues comissions ha sigut Clara Parejo, Fallera Major Infantil de València, acompanyada de la seua cort d’honor. A més de l’estandard del premi, les dues comissions guanyadores han rebut un lot de llibres valencians amb l’objectiu que “siguen l’inici de la biblioteca infantil del casal faller”. Al seu torn, la comissió infantil de la Falla Poeta Alberola-Totana ha regalat a la Fallera Major Infantil de València un exemplar del Petit Príncep.

El secretari tècnic de la Fundació Full, Manel JM Romero, ha explicat que “la primera edició del premi al millor ninot literari s’emmarca dins la campanya #LlegimFalles que vol acostar el món dels llibres a les falles. Volem crear un espai de diàleg que es convertisca en un punt estable d’intercanvi d’idees que enriquisca l’esperit de la festa”. Per la seua part, el President de la Falla Poeta Alberola-Totana, Moises Climent ha destacat que “les falles ens hem d’implicar en el foment de la lectura, i especialment de llibres en valencià”.

Fotos: Josep V.Zaragoza

  • JVZC3743
  • JVZC3754
  • JVZC3756
  • JVZC3765

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte