• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Cuba-Literato Azorín enlluerna a València

El passat divendres 10 de març va tenir lloc l'encès de les llums de les falles Cuba-Literato Azorín, Cuba-Puerto Rico, Sueca-Literato Azorín i Malvarrosa.

La il·luminació de la falla Cuba-Literato Azorín es va alçar la nit del 10 de març amb el primer premi de la categoria A de il·luminació de carrers. El segon lloc va ser per a Malvarrosa, seguida per Cuba-Puerto Rico en la tercera posició i finalment Sueca-Literato Azorín.

Esta última falla per al seu encès va comptar amb l'actuació en directe de la Unió Artística de Montroi i un portaló que ret homenatge al Mercat de Colón. Cuba-Puerto Rico va sorprendre amb unes noves bombetes en forma de llums. Cuba-Literato Azorín va defensar el seu lideratge del passat any amb uns grans cors i Malvarrosa es va inspirar en l'església de Sant Francisco de Salvador de Badia.

A este acte va acudir la Fallera Major de València, Raquel Alario i Bernabé, que va acompanyar a les Falleres Majors de les comissions en aquest dia tan esperat en el qual coneixen els premis d'il·luminacions, per als quals han estat treballant durant tot l'any.

Fotografíes: Armando Romero. 

1er premi: Cuba-Literato Azorín.

  • ARF 3203

2on premi: Avinguda Malvarrosa-Antonio Ponz-Cavite. 

  • ARF 2936

3er premi: Cuba-Puerto Rico. 

  • ARF 3041

4t premi: Sueca-Literato Azorín. 

  • ARF 3083

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte