• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Les falles, a la Dansà a la Mare de Déu

Una de les principals novetats d'enguany és que les comissions de falla que tenen grup de ball podran participar a la Dansà del dia 12 de maig. La inscripció finalitza el 12 d'abril.

Enguany, arran de les peticions formulades per grups de danses pertanyents a comissions de falla per a participar en les danses de la Mare de Déu, s’ha habilitat una nova jornada per a atendre estes peticions.

Així, el divendres 12 de maig, a les 23 hores, hi haurà una dansà oberta a la participació de tots els grups de danses adscrits a comissions de falla pertanyents a la Junta Central Fallera.

Tal com ja es va acordar l’any passat, podran participar en la dansà només parelles mixtes (home i dona) i la quantitat de parelles corresponent a cada grup estarà en funció del total d’inscrits. Cal recordar que la modalitat de dansà d’esta jornada seguirà la mateixa estructura de la dansà de la Mare de Déu que en els últims anys. S’informarà dels assajos previs oportunament.

Els grups que estiguen interessats a participar han d’enviar un correu electrònic abans del 12 d’abril a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant la quantitat de parelles mixtes màxima amb què podrien participar i una persona de contacte del grup.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte