• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Ja estem preparant el llibre 'Festa dels Sentits'

JCF llança el concurs #FestaSentits vía Twitter amb el que podràs ser un dels redactors del nou llibre del patrimoni que anem a editar els pròxims mesos.

Vols participar en la “Festa dels Sentits” i ser protagonista del Llibre del Patrimoni 2017 de la Junta Central Fallera?
Solament ens has d'explicar en 140 caràcters que et transmeten les falles a través de qualsevol dels cinc sentits, l'oïda, el tacte, el gust, la vista i olfacte.
Els sentits van ser el centre de la campanya de comunicació triada pels dissenyadors del cartell oficial de Falles 2017 i esta estructura serà la que vertebre el nou llibre de promoció multilingüe de la festa que ja està en marxa.
Utilitza en la xarxa social Twitter l'etiqueta corresponent a cadascun d'ells:
#FSOïda
#FSVista
#FSTacte
#FSGust
#FSOlfacte
junt amb un text relacionat amb la nostra festa i el sentit triat. Contesta a la pregunta ¿Què t'inspiren/transmet la festa de les falles a través dels teus sentits? Els participants hauran de transmetre-ho en 140 caràcters (inclòs l'etiqueta del sentit al que es referisquen).
Entre totes les frases (piulades) rebudes, triarem les millors per a publicar-les en el Llibre de Patrimoni, com a peu de foto.
Acceptarem les frases escrites en valencià, castellà i angles, i de fet es publicaran en tots tres idiomes amb el nom real de l' autor/a (no l'usuari de twitter).
És un concurs obert a tot el públic.
El termini de recepció de piulades finalitzarà el 17 de setembre.

Recorda, les etiquetes oficials són:
HT general: #FestaSentits
Afegix el teu missatge amb l'etiqueta corresponent: #FSOïda #FSVista #FSTacte #FSGust #FSOlfacte

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h