• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marisa Falcó i Ana Cuesta, mantenidores de les Falleres Majors 2018

Marisa Falcó i Ana Cuesta, mantenidores de les Falleres Majors 2018

De nou Fuset confia en dos dones amb arrels profundes a les falles

L’artista fallera Marisa Falcó i la periodista Ana Cuesta exaltaran a Daniela, Rocío i les seues Corts d’Honor en les Exaltacions del pròxim cap de setmana

El president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha comunitat als membres de JCF esta vesprada el noms de les mantenidores de las Falleres Majors de València 2018 en les Exaltacions, que tindran lloc el pròxim cap de setmana al Palau de la Música.
De nou, Fuset confia en dos dones, amb arrels profundes a les falles, per exaltar a les màximes representants de la festa de les falles. Divendres 26 de gener serà el torn de la periodista Ana Cuesta que exercirà de mantenidora de Rocío Gil i la seua Cort d’Honor. Dissabte de vesprada, dia 27, serà una artista fallera i professora de secundària, Marisa Falcó, la que captive al públic infantil durant l’Exaltació de Daniela Gómez i les seues 12 companyes.

El president de Junta Central Fallera ha comunicat esta vesprada via correu electrònic esta notícia a tots els components de la casa i s’ha mostrat satisfet de que dos professionals, tan arrelades a la festa, siguen enguany les que tinguen la responsabilitat de lloar a les Falleres Majors de València.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte