• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marisa Falcó acompanya a Daniela Gómez com a mantenidora

Marisa Falcó acompanya a Daniela Gómez com a mantenidora

L’artista fallera li ha dedicat unes tendres paraules a la Fallera Major Infantil i a la seua Cort d’Honor

Marisa Falcó Couchoud, llicenciada en Belles arts i membre del Gremi d'Artistes Fallers des de 1993 ha estat l’encarregada de pronunciar les paraules com a mantenidora a Daniela Gómez, Fallera Major Infantil de València a l'any 2018 i la seua cort d'Honor.

Però, per començar el seu discurs, ha proposat, que per uns moments, deixaren de banda els nervis i gaudiren com a espectadores d'aquest acte d'exaltació. No obstant això, quan aquest petit canvi ha arribat a la seva fi, Falcó ha abordat les xiquetes en l'últim lloc. Per començar, han destacat les qualitats de Daniela: "determinada, atenta, delicada, convençuda del què vol aconseguir, constant, simpàtica i molt fallera.

"Li agrada molt la festa de les Falles i sap com transmetre aquest sentiment als que estan amb ella." Va afegir, a més, que la seua estima i entusiasme s’estén a qualsevol que està al seu costat. Totes aquestes virtuts són, segons la mantenidora, fonamentals per una Fallera Major. Però no només és Daniela la que ha rebut estes boniques paraules, ja que també ha dirigit a cada una de les components de la cort d'honor exaltant les característiques positives a través de les quals pot ajudar a Daniela en el seu càrrec.

També hi ha hagut un moment de prestar atenció a la infància, malgrat totes les responsabilitats: "ets la cort d'honor de la Fallera Major Infantil de València, però també sou xiquetes”. "I encara que la causa de les circumstàncies i el Protocol marcat, heu de comportar- se bé però sense ser artificial”.
El coratge de Daniela Gómez també ha arribat a la llum en el discurs de la mantenidora, que ha dit que no ha de tenir por a este càrrec. A més, Falcó ha fet al·lusió als valors transmesos per la família i els diversos fallers de comissions: "Patrimoni Immaterial, de la qual tant es parla no és ni més ni menys que això".

La generositat també ha estat un dels valors esmentats i més en el cas de Daniela durant el seu any com a Fallera Major de València. Marisa Falcó també ha mencionat a tots els xiquets fallers. Marisa Falcó també ha fet broma sobre l’escola: "t'imagines que les festes foren un tema a l'escola? "Aprendríem molt". Davant el final del discurs, la mantenidora ha imaginat la seua falla ideal, rematada amb la figura del sol i la Lluna: "la lluna i el sol s'admetrà sobre un blanc de núvol, somrient, i en serà el tron de la fallera major de cotó. Asseiem a Daniela, que serà en un lloc privilegiat per observar la festa des de les altures. Aleshores, de dalt a baix, dotze fades explicaran alguns valors com ser tolerant, solidària, divertida, crítica, sostenible, oberta, diversa, tenen l'art, música, pólvora i molta alegria". Després de fer un petit homenatge al Gremi d'artistes Fallers a València, que enguany celebra 75 anys, ha donat unes paraules: "en pocs dies, Miguel Hache plantarà la falla municipal. I gairebé sense donar-se compte de la cremà, que donarà pas a un altre any que portarà nous somnis”.

  • ARF 0264
  • ARF 0275
  • ARF 0288

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte