• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Vols anar al II concurs de playbacks Junts Molem Més? Tenim entrades per a tu

Vols anar al II concurs de playbacks Junts Molem Més? Tenim entrades per a tu

Este concurs finalitzarà a les 22.00h del dia 17 de maig de 2018

Enguany jugarem amb dos xarxes socials: Instagram i Twitter. Allí es penjaran els videos més originals relacionats amb el concepte de germanor fallera 'Junts Molem Més'.

Des de la Delegació de Juntes Locals i Comunicació de JCF volem que tingues oportunitat d'assistir a este event faller i per això hem organitzat un concurs a dos de les xarxes socials més utilitzades pels fallers: TWITTER i INSTAGRAM, i per a participar en qualsevol dels dos casos et demanarem un video de fins a 15 segons de duració. Si ets el més original, dos entrades per al diumenge 20 poden ser teues.

Com participar? Segueix les instruccions del que s'ha de fer, sobretot has de tindre en compte que en cada xarxa social serà per a aconseguir entrades d'una sessió diferent, de matí o de vesprada. Ací t'expliquem:

A TWITTER

Prepara un video de 15 segons amb una publicació relacionada amb la idea de 'Junts Molem Més', nom del concurs de playbacks. Publica'l acompanyat d'un tweet, nomena a @JCF_Valencia i no oblides usar l'etiqueta #JuntsMolemMés.

Les 25 piulades amb més enginy i gràcia guanyaran dos entrades per a la sessió del matí. El jurat serà la delegació de Juntes Locals de JCF.

A INSTAGRAM

Prepara un video de 15 segons amb una publicació relacionada amb la idea de 'Junts Molem Més', nom del concurs de playbacks. Puja'l al teu perfil d'Instagram (el perfil ha d'estar obert perquè puguem veure-lo) i posa l'etiqueta #JuntsMolemMés entre d'altres.

Els 25 videos més originals i divertits guanyaran dos entrades per a la sessió de la vesprada. El jurat serà la Delegació de Comunicació de JCF.


Bases:

- Cada usuari només pot participar una vegada i només en una xarxa social. Tria si vols anar de matí o de vesprada. No es pot pujar el mateix video a les dos xarxes socials. Les participacions reiterades d'una mateixa persona quedaran anul•lades quedant com a vàlida només la primera (la més antiga).

- Este concurs finalitzarà a les 22.00h del dia 17 de maig de 2018.

- El dia 18 coneixerem als guanyadors a través de la web www.fallas.com i els afortunats/afortunades rebran les entrades en mà a les portes de la Sala Canal el mateix dia del event.

II Concurs Playbacks Junts Molem Més

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte