• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La comissió Luis Lamarca-Velázquez obté el premi de la campanya Reciclà

La comissió Luis Lamarca-Velázquez obté el premi de la campanya Reciclà

Les diferents falles de València han recollit 148,25 tones de vidre, un 24% més que l’any anterior

 

La falla Luis Lamarca-Velázquez ha sigut la guanyadora de l’iniciativa Reciclà, posada en marxa per l’empresa Ecovidrio amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, els Ajuntaments de València, Mislata i Burjassot i Junta Central Fallera. L’objectiu d’esta campanya ha sigut augmentar el compromís del col·lectiu faller en el reciclatge, on han participat més de 300 comissions; sensibilitzar i movilitzar a professionals hotelers, el col·lectiu faller i als ciutadans en general per reciclar envasos de vidre i contribuir a unes Falles més sostenibles i respetuoses amb el medi ambient.

Esta comissió, que va recollir 640 kg de vidre durant la setmana fallera, va resultar guanyadora després d’haver realitzat el sorteig amb la presència de la Fallera Major de València, Rocío Gil, com a mà innocent, entre les comissions que, durant els dies grans de Falles, han superat una mitjana de 400 kg de vidre reciclat.

D’esta manera, l’empresa ha otorgat a la falla una paella gegant per a 500 persones durant la nit de Sant Joan i un minicontenidor commemoratiu. Rocío Gil va ser l’encarregada d’entregar el guardó al president de la falla, José Vicente Cantador Hernández, i a la Fallera Major, Vanessa Martínez.

A l’acte van acudir el gerent de la zona d’Ecovidrio, Roberto Fuentes; el Director Gerneral de Canvi Climàtic i Qualitat Medioambiental de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer, i el regidor de Cultura Festiva de València, Pere Fuset. 

  • WhatsApp-Image-2018-06-19-at-19.23.12
  • WhatsApp-Image-2018-06-19-at-19.23.13-1
  • WhatsApp-Image-2018-06-19-at-19.23.13

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte