• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Gala de Lliurament dels Premis Eugeni

El dilluns 28 de Desembre la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia va celebrar la  Gala de Lliurament dels "Premis Eugeni" i "Premi I+G" a les falles distingides amb el 1er premi d'Ingeni i Gràcia, tant major com a infantil, en el concurs de Junta Central Fallera.

 

No es van voler perdre el lliurament de premis a l'enginy i gràcia dels monuments fallers les Falleres Majors de València, Alicia Moreno i Sofia Soler i el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, així com els regidors de diversos grups municipals, presidents de federacions, agrupacions i Interagrupació, el Gremi d'Artistes Fallers i les Falleres Majors de Torrent.

L'acte va començar amb la rebuda dels màxims representants de les 18 comissions que componen actualment la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia i, posteriorment, amb una projecció amb els esbossos de les Falles que plantaran aquestes comissions en 2016. Més tard, va començar el moment dels premiats; es va començar a visionar en imatges les falles infantils mereixedores del Premi Eugeni 2015. Totes les comissions, una a una, van ser nomenades al costat del seu artista faller per a arreplegar els diplomes acreditatius.Després de poder veure en una altra projecció les falles adultes reconegudes amb el 1er premi d'Ingeni i Gràcia van ser de nou nomenades pujant amb el seu artista a l'escenari per a arreplegar les seues distincions.

Finalment, després de les paraules del president, Ramón Lluch en pro de la defensa de la sàtira, l'enginy i la gràcia en les Falles, es va llegir l'acta que atorgava el "Premi I+G 2015" a la Falla Maestro Gozalbo - Conde Altea realitzada per Manuel Algarra. Tant artista com representants de la comissió van rebre de mans de les Falleres Majors de València les respectives banderoles, per a posteriorment Manuel Algarra i Miguel Prim, president de la comissió, agrair públicament aquesta distinció.

Per a finalitzar la nit, la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia va celebrar en el mateix restaurant de l'Ateneu el Sopar al qual es va posar punt final amb el brindis per part de les nostres Falleres Majors i President per unes felices Falles 2016.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h