• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Jurats de Falles i Exposició del Ninot 2016


Segons les condiciones aprovades en l’assemblea de presidents del passat 22 de desembre per a la configuración dels jurats del concurs de Falles i del millor ninot de secció per a l’Exposició del Ninot de 2016, s’obri el termini per a presentar candidatures per a formar part d’ambdós jurats.
 Cada falla podrá presentar tantes candidatures com considere. Cada Falla haurà de presentar una relació de tots els fallers interessats en formar part del procés i un formulari personal per cadascú dels candidats, que haurà d’omplir informàticament i imprimir des de la secretaria virtual.

 

 

El formulari està en la zona pública: Menú Principal -> Descàrrega d’impresos -> Varios -> Secretaria Estos formularis individuals hauran d’omplir-se necessàriament per ordinador, ja que el sistema detectarà automàticament algunes incompatibilitats. Este full, imprés, haurà de presentar-se, junt a la resta de candidatures i la relació de noms presentada per la comissió, en el registre d’entrada de Junta Central Fallera abans del 20 de gener a les 20 hores.


 

El curset de jurats organitzat conjuntament amb el Gremi Artesà d’Artistes Fallers es realitzarà el pròxim 23 de gener en horari de 9 a 19 hores, i será requisit indispensable fer-lo si no s’ha realitzat el curset en anys anteriors.

 

Per aquells candidats que hagen fet el curset en anys anteriors (2009-2015) el termini per a presentar la seua candidatura podrá ampliar-se fins el 27 de gener a les 20 hores. 

Ací pots consultar la proposta aprovada per a jurats de falla.

Ací pots consultar la proposta aprovada per a l'exposició del ninot.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h