• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Més de 1500 persones van asistir al sopar de la punxà

Entre les convidades van estar les candidates a Fallera Major 2019

La nit de 28 de juliol és una data especial per a tots els fallers: el sopar de la punxà, l'última vetlada abans de majestuós final de la Fira de Julio en la Batalla de les Flors.

Com tots els anys, els artistes de les carrosses es van reunir en els diferents tallers per a donar el toc final a les seues creacions. Els fallers, disposats a animar-los i a no perdre's d'una nit única, els van acompanyar amb taules col·locades a través dels emblemàtics carrers que formen la Cuideu Fallera en el mític sopar de la punxà, que enguany va tornar a batre record amb una assistència de més de 1500 persones.

Entre els personatges destacats que van asistir cal esmentar la presència de les Falleres Majors, Rocío Gil i Daniela Gómez, i les seues respectives Corts d'Honor els qui van gaudir de l'ambient i la música del lloc.

També van estar les 73 xiquetes i 73 xiques candidates a Fallera Major 2019 en el seu primer acte oficial com preseleccionades. Durant la vetlada van poder conèixer a les seues companyes i visitar les carrosses que les portaren en la Batalla de les Flors.

Després del sopar, la nit va ser amenitzada per l'orquestra Eufòria els qui van fer ballar als convidats fins a altes hores de la matinada.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte