• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

La Fonteta es prepara per a "Som Cultura"

La il·lusió dels fallers envaeix el pavelló de la Font de Sant Lluis.

Com cada any, l'estiu faller finalitza amb una de les nits més esperades. El món faller coneixerà a les noves representants de la festa en l'acte d'elecció de les Corts d'Honor. Un multitudinari esdeveniment que congrega a milers de persones ansioses per escoltar un nom, el de la seua candidata. Alta expectació per conèixer les 26 afortunades que representaran a les falles el pròxim 2019.

Des de primera hora de la vesprada l'ambient faller recorria els voltants de la Fonteta amb multitud de fallers que feien cua per a entrar al pavelló. La il·lusió es reflectia en cadascun d'ells, esperant animar a la seua candidata durant la nit de hui. Eren les sis de la vesprada quan s'obrien les portes i els fallers inundaven les instal·lacions amb pancartes, globus, fotografies... Els milers d'assistents han anat ocupant les seues localitats per a gaudir de "Som cultura" l'espectacle que conduirà a l'elecció més esperada del món faller. 

Els assistents han engalanat la catedral dels somnis amb tot tipus de marxandatge de les seues candidates per a demostrar-los el seu recolzament en esta vetlada màgica. Tot preparat per a transmetre els seus millors desitjos a les xiquetes i senyoretes que les representen en esta fase final. Familiars, amics i fallers que desitgen amb totes les seues forces que se senta el nom de la seua fallera entre les 13 triades per a representar a València.

Tant les candidates com els assistents han rebut, com en els últims anys, una polsera commemorativa de l'espectacle "Som cultura" que els servirà de record d'esta preciosa nit que segur quedarà gravada en la retina de les 146 representants que faran vibrar la Fonteta durant esta nit tan especial.

L'espera s'ha amenitzat amb la música del Dj Fenoca que ha sigut l'encarregat de donar un toc de diversió a l'esdeveniment animant a tots els presents fins que ha donat començament l'espectacle.

Entre bambalines, més d'un centenar de voluntaris de Junta Central Fallera es preparen per a una de les nits més especials de l'any. Molts han rebut i acompanyat a les 146 candidates que arribaven emocionades al pavelló per a viure un acte únic en la seua trajectòria fallera. Les seues cares d'il·lusió i nervis presagiaven l'emoció que es viuria minuts després en les seues desfilades per eixa catifa blava i grisa que les acompanyava en el seu recorregut.

Un gran esforç que durant setmanes s'ha dut a terme des de Junta Central Fallera implicant a membres de les delegacions de festejos, infantils, comunicació, secretària, informàtica... que han treball per a fer possible l'acte d'elecció al costat de tècnics, coreògrafs, ballarins que posaran el toc de llum i color a l'esdeveniment.

Tot preparat per a donar començament a "Som cultura" l'acte que donarà a conèixer a les Corts d'Honor de les Falleres Majors de València 2019.

Fotos: Fotofilmax

  • ARF 2566
  • ARF 2575
  • ARF 2578
  • ARF 2625

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte