• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Falla Els Generals premia l'acció solidària de JCF

La Falla Els Generals premia l'acció solidària de JCF

La delegació de Solidaritat ha rebut el reconeixement "Ingeni Solidari en Vena" 

L'àrea de Solidaritat de la delegació de Solidaritat i Participació de Junta Central Fallera està d'enhorabona. La seua incansable labor ha sigut reconeguda per la Falla Els Generals que li ha lliurat el premi “Ingeni Solidari”, en la segona edició dels seus Premis Extraordinaris Solidaris “En Vena”.

Com expliquen des de la comissió, amb aquest premi volen reconèixer la labor d'aquesta àrea de JCF “com a col·lectiu que organitza, participa i divulga els valors humans i solidaris per a un ben en general. Amb integritat, compromís i entrega cap a qualsevol grup que necessite suport”.

“És impressionant el treball diari que es realitza des de l'àrea de Solidaritat de Junta Central Fallera. Es posen en contacte amb totes les falles, divulguen les seues accions i engeguen a moltes persones per a un ben major”, assegura la delegada de Mitjans i Obres Socials de la Falla Els Generals, Carmen López.

Des de l'àrea de Solidaritat de JCF es mostren “molt contents per rebre aquest guardó” posat que els impulsa a continuar la seua labor amb una motivació major. “Per a nosaltres és un gran impuls per a seguir per aquest camí de donar a conèixer el costat més solidari del món faller”, assenyala la responsable Mónica Gallego.

A més, Gallego ressalta que aquest premi “suposa també una gran aplaudiment a totes eixes falles que des de fa molt temps desenvolupen accions solidàries de la mà de les associacions a les quals també es dóna veu des de JCF”. “Amb aquest premi ha quedat reconegut que, més enllà del soroll i la pólvora, els fallers som un motor de canvi de la societat valenciana”, ha afirmat Gallego.

A més de JCF, l'edició d'enguany ha comptat amb altres tres premiats: el futbolista, Santiago Cañizares; el Delegat Territorial d'ONZE CV, José Manuel Pichel; i la cantant de “Amistats Perilloses” Cristina del Valle. De tots ells, la Falla Els Generals ha valorat la seua entrega pels altres fora de la seua professió i la seua representació de valors, activisme, solidaritat i compromís social.

El lliurament d'aquests guardons es va celebrar en el Centre de Formació Capitol de València i va comptar amb la presència de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, que va exercir de padrina d'honor de l'acte. També va participar en la trobada el regidor de Cultura Festiva i president de JCF, Pere Fuset, amb els membres de la delegació de Solidaritat i Participació, acompanyats per Javier Tejero, vicepresident primer de JCF.

Abanderats de la solidaritat

Després de completar el seu projecte solidari “12 causes-12 obres” pel qual van rebre molts premis i reconeixement al llarg dels seus 12 anys de durada, des de la Falla Els Generals van decidir posar un punt i seguit i retornar a la societat tot el suport rebut. “Decidim ser nosaltres els banderers de la solidaritat i reconèixer la labor de tanta gent coneguda i anònima que treballa diàriament per una bona causa”, ha explicat López.

D'aquesta idea van sorgir els premis “En Vena” que han celebrat enguany la seua segona edició. A més, com a colofó a aquest lliurament de premis, des de la Falla Els Generals han organitzat per al pròxim 24 de novembre, a les 17:30h, la Gala “En Vena” a benefici de l'Associació Esperanza i Somriure que lluita contra el càncer infantil.

L'esdeveniment comptarà amb l'actuació d'onze DJs de tota la Comunitat València que faran sonar la seua música per una bona causa. El preu de les entrades és de 5 euros i ja estan a la venda.

Gràcies pel reconeixement i enhorabona per la vostra labor! 

  • Solidaritat-1
  • Solidaritat-2
  • Solidaritat-3

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte