• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors continuen amb l'agenda institucional

Les Falleres Majors continuen amb l'agenda institucional

Marina i Sara han visitat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Delegació de Govern

L'agenda de les Falleres Majors de València ha estat marcada estos dies per les diferents visites institucionals que els permeten conéixer de prop els òrgans que representen a la societat valenciana en el seu conjunt.

En esta ocasió, Marina Civera i Sara Larrazábal han visitat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, rebudes pel seu president Ramon Ferrer. Les Falleres Majors han recorregut les instal·lacions de la institució i també han estat en els llocs més emblemàtics del Monestir Sant Miquel dels Reis, fundat en el S.XVI sobre un antic monestir de l'Orde del Cister.

Posteriorment, Ferrer ha atés a Sara i Marina en el seu despatx en el qual han conversat sobre els seus primers dies de regnat i on també han consultat el diccionari de l'AVL per a veure el què diu sobre la festa de les Falles.

Finalment, el president de l'Acadèmia ha avanzat les Falleres Majors que l'AVL prepara en estos moments un còmic sobre les Falles que es publicarà al llarg d'enguany, durant el regnat de Marina i Sara. Es tracta d'una acció important dins de la labor de l'AVL de difondre les festes tradicionals de la Comunitat, així com els seus personatges històrics.

En este mateix dia, les màximes representants de les Falles per a aquest 2019 també han estat en la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana, rebudes pel delegat Juan Carlos Fulgencio.

Fotografies: Armando Romero. 

  • AVL
  • AVL2
  • DEL

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte