• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

El basket triomfa entre els fallers

El passat 18 de novembre va tenir lloc la VII edició del Campionat de basket 3x3 i la III edició del Concurs de triples

Una vegada més els fallers s'uneixen a l'esport, i esta vegada al basket.

El passat 18 de novembre va tindre lloc la VII edició del Campionat de basket 3x3 en el qual van participar dotze falles, que en la primera fase van competir en grups de quatre equips dels quals els dos primers van passar als quarts de final.

Mentrestant, al descans d'esta competició, va tindre lloc la III edició del Concurs de triples, en el qual van participar un total de 43 jugadors, que van donar el màxim d'ells mateixos per a convertir-se en els guanyadors d'esta nova edició. D'este concurs es va proclamar com a guanyador Jorge Jodar, de la falla Cuba-Denia, encertant 8 triples de 15, més d'un 50% dels tirs!!

I després la visita de la Fallera Major de València 2019, Marina Civera Moreno, acompanyada de les components de la seua Cort d'Honor, que també van practicar este esport, amb uns tirs a canastra.

Després d'esta visita van donar començament els quarts de final, la semi final i la final del Campionat de basket 3x3, del que es van proclamar com a guanyadors la falla Sevilla-Dènia, seguits de la falla Alberic-Heroi Romeu. Mentre que en tercer lloc va quedar la falla Cuba-Dènia i el quart lloc Ausiàs March-Na Robella.

Tots uns campions!

Fotografies: Josep V. Zaragoza. 

  • JVZC6006
  • JVZC6020
  • JVZC6149
  • JVZC6179
  • JVZC6187
  • JVZC6211

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte