• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Ja es coneixen els equips que s'enfrontaran en octaus al trofeu FMV de pilota

Ja es coneixen els equips que s'enfrontaran en octaus al trofeu FMV de pilota

Marina i Sara van ser les encarregades de realitzar el sorteig

El saló de plens de Junta Central Fallera va acollir el dilluns 21 de gener el sorteig dels partits que es jugaran en els octaus de final del trofeu Fallera Major de València de pilota. Este sorteig el van realitzar Marina Civera i Sara Larrazábal, les màximes representants.

Els equips que jugaran este trofeu s'han classificat des de la lliga de pilota, ja que són els quatre millors equips de cada divisió els que participaran fins arribar a la final que es jugarà el proper 17 de febrer. Es tracta, a més, d'una modalitat pròpia de les Falles i que consisteix a jugar un trinquet amb badana i servei de palma.

El 27 de gener serà el dia dels octaus de final i, gràcies al sorteig, se sap que a les 09:30 hores es jugaran tres partits. En primer lloc, en Villamarxant s'enfrontaran Rubén Vela-Doctor Waksman i Mercat de Castella 1. En segon lloc, a Sueca, ho faran Guillem de Castro-Triador i Carabasses-En Gall. Finalment, Massalfassar serà el lloc on s’enfronten a esta hora Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu 2 i Cursa de Sant Lluís-Doctor Waksman 1.

Per la seua banda, a les 10:30 hores es realitzaran altres tres partits. En primer lloc, a Massalfassar s'enfrontaran Cursa de Sant Lluís-Doctor Waksman i Cuba-Dènia. En segon lloc, Poeta García Lorca-Oltà 2 i Major-Moraira-Natzaret ho faran a Sueca i, en tercer lloc, Lepant-A Joan d'Àustria i Manuel Melià i Fuster-María Fernanda D'Ocón en Villamarxant. A les 11:30 hi ha dos partits més. Un en Villamarxant que enfrontarà a Sèneca-Iecla i a Enginyer Manuel Maese-Cristòfol Llorens gener, i un altre a Sueca en què jugaran Poeta García Lorca-Oltà 1 i Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals.

Els quarts de final es jugaran el 3 de febrer, les semifinals seran el 10 de febrer i la final el 17 de febrer. Este dia els jugadors aniran abillats amb la falda del saragüell.

Fotografies: Armando Romero

  • A44I4265
  • A44I4271
  • IMG-20190121-WA0076
  • IMG-20190121-WA0077
  • IMG-20190121-WA0078

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte