• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Marina rep la seua banda de Fallera Major de València

El seu cosí i la seua Fallera Major Infantil i president de la falla Barri de Sant Josep han sigut els seus patges

 Després d’una nit plena d’emocions, arriba un dels moments més esperats per a la Fallera Major de València, Marina Civera. Marina acaba de pujar a l’escenari de la sala Iturbi envoltada d’una gran quantitat d’aplaudiments per part de tots els assistents que l’han acompanyada en el dia de la seua exaltació.

En tot moment, Marina ha saludat amb un somriure a tots els assistents acompanyada de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, per rebre la màxima insignia que l’acreditarà com a Fallera Major de València.

Ribó ha sigut l’encarregat d’imposar-li la banda al temps que el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li ha imposat la Joia.

Marina ha pogut vore mentre rebia el distintiu als seus familiars i amics i amigues del seu sector que es trobaven a les primeres files atents a cada moviment de la màxima representant.

Els patges, que han acompanyat a Pere Fuset a l’escenari han sigut el seu cosí-germà Robert Picazo, qui ja li va traure la seua banda de Fallera Major de la seua comissió, i la seua Fallera Major Infantil i president de la seua comissió Barri de Sant Josep, Cristina Luján i Javier Giner.

Fotografia: Armando Romero

  • ARF 4541n
  • ARF 7559
  • 11A0578
  • 11A0666

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte