• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Sara rep la seua banda com a màxima representant

L’alcalde de València és l’encarregat d’imposar-li este distintiu

Després d’una vesprada plena de nervis, alegria i emoció, arriba un dels moments més esperats per a la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, qui rebrà el seu màxim distintiu que l’acredite com a representant de tots els menuts i les menudes dins del món de les Falles. 

Sara ha entrat radiant a l’escenari de la sala Iturbi envoltada d’una gran quantitat d’aplaudiments per part de tots els assistents que no han volgut perdre’s un dels moments més esperats en este dia. La Fallera Major Infantil de València ha saludat en tot moment a tots els presents fins arribar al seu lloc.

En eixe moment l’alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut l’encarregat d’imposar-li la banda que l’acredite com a màxima representant infantil del món de les Falles i el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li ha posat la Joia.

Sara ha pogut observar tota l’estima dels fallers i les falleres que es trobaven al Palau de la Música i que han aplaudit al temps que rebia la seua banda.

Els patges, que han acompanyat a Pere Fuset a l’escenari han sigut Martín Moreno i Nuria Olivares. Martín va ser el President Infantil de la seua comissió l’any passat i ell ha sigut el que li ha portat la banda que li acredite com a Fallera Major Infantil de València i li ajudarà a posar-se en la Cadira d’Or. Per la seua banda, Nuria és una gran amiga de Sara, ja que els seus germans van ser els màxims representants de la comissió. Ella ha portat els rams de flors.

Fotografia: Armando Romero

  • A44I0029
  • A44I0092
  • A44I0099
  • A44I0153
  • ARF 9251

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h