• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Les comissions continuen amb les seues exaltacions

La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor acompanyen a les falles en el seu dia gran



A poc més d'un mes per a les Falles 2019, les comissions continuen preparant-se per a la festa gran de València amb les exaltacions de les seues màximes representants. Sens dubte, un dia de molta celebració per a tots en el que la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor volen estar presents i mostrar així la seua estima per tots els fallers i falleres de la ciutat.

El diumenge 3 de febrer la Sala Canal es va engalanar per a acollir la presentació de la Falla Sanchis- Bergón Túria, on la seua Fallera Major, Gema Carmona, i la seua Fallera Major Infantil, Isabel Alcocer, van rebre la banda de la mà del seu president Vicente Asensio. Emocionades per este nou repte que tenen al davant, les màximes representants d'esta comissió van compartir este moment tan important amb Marina Civera i la seua Cort d'Honor.

De la mateixa manera, les portes del saló d'actes del col·legi dels Salesians es van obrir per a celebrar la presentació de la Falla Ministro Luis Mayans, on les noves falleres majors, Paula Amorós, Major, i Melanie Díaz, Infantil, no podien estar més contentes i van il·luminar la sala amb els seus somriures. En este dia tan especial no va faltar ningú, van estar acompanyades per la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor i per totes les falles de la seua Agrupació on pertanyen Paula i Raquel, membres de la CH. A més, com no podia ser d'altra manera, van rebre tot el suport del seu president, Jose Miguel Payá, que els va imposar la banda, i del president infantil, Jorge Pemón.

I finalment, la FMV i la seua Cort d'Honor, van estar al costat de la Falla Plaça Lluis Cano que es troba celebrant enguany el seu 75 aniversari. Els seus màxims representants en este any tan especial són Laura Cebrián, Fallera Major, Carmen Soler, Fallera Major Infantil, i Àlex González, president infantil. Els tres van estar arropats per tota la seua falla i d'una manera particular pels seus presidents Jose, Paco, Javi i Manolo, com els coneixen en la seua comissió. Sens dubte se'ls presenta un any molt emocionant al davant que ja han començat a celebrar amb la seua quinzena cultural i que continuaran celebrant en diferents actes com el seu Sopar de Gala del pròxim 16 de febrer.

 

Fotografies: Armando Romero. 

  • A44I4286
  • A44I4299
  • A44I4365
  • A44I4452
  • A44I4457

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte