• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Inma Guerrero i Rafa Vizcaíno guardonats amb el premi Manolo Latorre 2019

Inma Guerrero i Rafa Vizcaíno guardonats amb el premi Manolo Latorre 2019

La Falla Borrull-Socors lliura els premis que homenatgen a un dels seus històrics fallers

 

A poc a poc ens acostem a març i amb això a la nostra gran festa, per això se succeeixen els actes a un ritme frenètic i diferents falles fan lliurament dels seus premis.

El passat 13 de febrer va ser el torn de la falla Borrull-Socors i els seus premis Manolo Latorre, que van ser atorgats en una celebració, acompanyada d'un sopar, que va tindre lloc en el casal de la falla Plaça del Pilar.

L'acte va ser conduït per Ángeles Hernández i Carlos Galiana, que no van dubtar a fer gala del seu humor. Van assistir diverses personalitats del món faller i de la política local, formant un públic d'aproximadament un centenar de persones entre les quals es trobaven la Fallera Major de València, Marina Civera; el regidor de cultura festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset; els regidors Pilar Bernabé, Amparo Picó o Giuseppe Grezzi; i la Fallera Major de Borrull-Socors Marina Martín.

D'una banda, la junta de la falla organitzadora ha atorgat el premi Latorre de contribució a la cultura fallera a Rafael Vizcaíno, músic, director i compositor. Compta amb una llarga trajectòria professional, dirigeix la Gayano Womes’s Band, única banda de dones d'Espanya; i el passat 2018 va recuperar l'himne de Borrull-Socors, perdut fa dècades.

D'altra banda el jurat del premi a la trajectòria fallera ha atorgat el guardó a Inma Guerrero, la nostra benvolguda vicepresidenta de cultura de JCF. Amb aquest premi es destaca la gran labor i el compromís de la fallera de Borrull-Túria i la seua contribució al món faller, sobretot en aspectes culturals. En la seua dilatada experiència com a fallera ha lluitat pel teatre faller i ha participat com a actriu aconseguint un bon nombre de premis. I continua defensant el teatre i la cultura des del seu actual lloc de vicepresidenta. En el seu discurs ha volgut dedicar aquest premi a la seua mare i a totes les dones falleres valentes i lluitadores.

En esta nit es va viure la notable absència d'Enrique Real, expresident de JCF i membre del jurat del premi a la trajectòria, qu va faltar fa uns mesos. Evaristo García, que va ser el seu secretari general i que hui ho substitueix com a membre del jurat, ha dedicat unes paraules d'afecte i admiració en record de Real.

D'altra banda Manolo Latorre, faller que dona nom als premis, no ha pogut assistir per motius de salut, però el seu fill va transmetre l'agraïment de part del seu pare per la continuïtat dels premis. També Sebas Marín, president de Borrull-Socors va dedicar unes paraules a Latorre.

Amb una celebració plena d'emocions i germanor, el món faller s'acosta sense pausa a la gran setmana fallera.

Fotografies: Armando Romero

  • A44I0909
  • A44I0917
  • A44I0931
  • A44I0945
  • A44I0951

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte