• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Godella celebra l'exaltació de les falleres majors de la Junta Local

Godella celebra l'exaltació de les falleres majors de la Junta Local

Sara Larrazábal va acompanyar a les representants de les quatre comissions de la ciutat 

La ciutat de Godella es va vestir de gala el passat dissabte 16 de febrer per celebrar una de les exaltacions de les falleres majors de la seua Junta Local més importants. A més d’esta presentació, també es va realitzar l'acte del 40 aniversari de la Junta Local. Per acompanyar al món faller d’esta localitat de l'Horta Nord va acudir la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, al costat de la seua Cort d'Honor.

El Teatre Capitolio va ser l'escenari escollit per celebrar este acte que es va dividir en dues parts. En la primera d'elles va tenir lloc l'exaltació de les falleres majors de les quatre comissions de Godella. En primer lloc, de la falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero seua Fallera Major Infantil, Idaira Avilés, i la seua Fallera Major, Amparo Avilés. De la falla Cervantes Sara Izquierdo com a Fallera Major Infantil i Alicia Soriano com a Fallera Major. Per la seua banda, es va exaltar també a Adriana Camps com a Fallera Major Infantil de la comissió Plaça Doctor Cap i la Laura Bernat com a Fallera Major. Finalment, de la falla Plaça Doctor Valls Alejandra Cortina com a Fallera Major Infantil i Irene Moreno com a Fallera Major.

Un cop exaltades, la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València va desfilar fins a l'escenari, on les va rebre l'alcaldessa de Godella i la regidora de festes i presidenta executiva de la Junta Local Fallera. Sara Larrazábal va pujar l'última i a totes elles se'ls va lliurar un ram de flors i la insígnia del 40 aniversari.

A la segona part es va celebrar l'acte del 40 aniversari de la Junta Local Fallera de la ciutat. Per a això van pujar a l'escenari els fundadors i, després d'ells, els alcaldes i regidors de festes que han anat passant durant estos 40 anys. Finalment, membres que han participat en la junta. Com a curiositat, el 1992 Godella va tenir per primera i única vegada en la seua història falleres majors de la ciutat, de manera que també van estar presents a l'acte.

Tot i que una de les comissions de la ciutat havia patit recentment la pèrdua d'un dels seus membres, va ser un acte emotiu i que va fer gaudir a totes les representants i a tots els membres del món faller.

Fotografies: Armando Romero

  • ARF 5941
  • ARF 6013
  • ARF 6017
  • ARF 6054
  • ARF 6066
  • ARF 6072

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte