• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Camilo Miralles entrega els panyolons oficials a Sofia i Alicia

Camilo Miralles entrega els panyolons oficials a Sofia i Alicia

La vesprada del dilluns 25 de gener, va ser una vesprada molt especial per a les nostres Falleres Majors, Sofia i Alicia, així com per a les components de les seues Corts d'Honor.
Falten molt pocs dies per a les Exaltacions i, com ja és tradicional per aquestes dates, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor van acudir al Taller de Camilo Miralles per a arreplegar els panyolons que lluiran durant tot l'any. Allí, van ser rebudes pels responsables de Camilo Miralles i per l'Alcalde de la localitat de Burjassot, Rafa García, municipi on es troba el Taller; i se'ls va fer entrega d'aquestes 26 peces úniques que lluiran en cadascun dels actes als quals acudisquen.
 
Els models triats per a la Cort d'Alicia són: Amelie en to cru, París en rosa pal i celeste, Lieja en Fúcsia, Ángela en Morat i plata, Santa Teresa a Bordeus i blanc, i Solland en color negre.
Els models triats per a la Cort de Sofia són: Arabesc en cru i maduixa, Palma en color crema, Eve en rosa i taronja, Ronda en color llimó, Marsella en turquesa, i Santa Úrsula en cru.
Els panyolons de Sofia i Alicia porten el dibuix Asunta, per a Sofia en color verd poma, i per a Alicia en color caldera.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h