• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Edició especial cartell UNESCO per a llibrets de falla

Recordem que el responsable de la imatge gràfica de les Falles 2016, Ibán Ramón, ha dissenyat una edició especial del cartell d'enguany per promoure la candidatura a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en tots els llibrets de falla.

Poden demanar-lo per incloure'l a les seues publicacions totes les falles de València o província, les Juntes Locals, agrupacions, federacions de falla,...
 
Només s'ha d'enviar la petició per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la informació següent: nom de la falla i municipi on es troba.
 
Recorda incloure a les publicacions de les xarxes socials l'etiqueta #FallesUNESCO i convida als fallers de la comissió a signar la petició de recolçament a la candidatura per què les Falles siguen Patrimoni. La podeu trobar a este enllaç directe: https://goo.gl/bTWRtL
 
Col·labora amb la difusió de la candidatura. És un any molt especial, l'any en que les falles són candidates a Patrimoni. Un Patrimoni de tots i de totes!

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h