• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fallera Major de València visita la congregació de Germanes Hospitalàries

La Fallera Major de València visita la congregació de Germanes Hospitalàries

Acudeixen al centre La nostra Senyora del Carmen per a visitar als residents

En un agradable espai, amb vista al Mediterrani, es localitza la congregació de les Germanes Hospitalàries de la província de València, que té com a objectiu l'acolliment, assistència i cura especialitzada de les persones amb malaltia mental, discapacitat psíquica i física i altres malalties, tenint en compte les necessitats i urgències de cada temps i lloc. És un exemple de compromís i solidaritat amb persones necessitades.

El Centre Sociosanitari té nombroses activitats per a dinamitzar la vida dels residents, entre les quals trobem una il·lusionant activitat fallera. Cada any, es nomenen una sèrie de fallers, en esta ocasió ens trobem amb Isabel González com a Fallera Major, Vicente Pelayo com a President, i Benita Hurriaga, Elisa Ramos, Teresa Lara i Teresa González com a Cort d'Honor.

A la seua arribada Marina Civera i la seua Cort van ser rebudes en la sala d'actes pels fallers del Centre. La presentadora, Rosángeles Valls va introduir l'acte, i al costat de Vicenta i dos usuaris de la unitat de dany cerebral: Álex i Raquel, van actuar com mantenidors i van dedicar unes paraules a Marina i a les xiques de la Cort. Una altra xiqueta d'aquesta unitat, Sonia, va portar unes flors que Marina va entregar a les falleres, i seguidament Marina també va regalar un ram a una resident centenària que suma 104 anys de vida. La directora del centre, Ana Álvarez, també va fer un discurs sobre la labor del centre, les falles i la visita de la nostra Fallera Major i la seua Cort.

Per a acabar amb l'acte va sonar l'himne regional, seguit del so d'una traca valenciana, i a continuació van passar a veure la falla que ha alçat el centre. Enguany la falla utilitza la temàtica dels viatges per a parlar de l'actualitat, i fa gala de la sàtira de les falles amb ninots de Trump, Puigdemont o l'alcalde de València, Joan Ribó. A més el centre també du a terme una votació al ninot per a indultar un dels personatges de la falla.

Amb tot això el Centre Sociosanitari de La nostra Senyora del Carmen, les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor sota la direcció de la Superiora Pilar Sánchez, i el món faller, s'uneixen per a uns dies que arriben carregats d'alegria i color per a les persones que resideixen en el centre i es troben lluitant amb discapacitats o danys cerebrals o altres circumstàncies de dependència que com a valencians també senten passió per les falles.

Fotografies: Armando Romero

  • ARF 5329
  • ARF 5337
  • ARF 5363
  • ARF 5389
  • ARF 5500

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte