• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Vestir bé per dins

Vestir bé per dins per a lluir perfectament per fora, amb esta idea treballen diàriament en “La llar del fil”. I és que si parlem de cancans per a indumentària tradicional esta és l'empresa de referència. El bon fer demostrat des de quasi 6 dècades els han portat a ser un dels grans noms que s'encarreguen de vestir any rere any a les Corts d'Honor i Falleres Majors de València.

L'exhaustiva cura de cada detall, la qualitat dels materials, formes inimitables, procés artesanal i la passió pel seu treball els fa oferir un producte final de gran qualitat. Peces exclusives per a cada vestit tradicional aportant el vol exclusiu que cada tela requereix.
 
Els models triats perquè lluïsquen les Corts d'Honor en el present exercici són:
Segle XVIII especial Cort: Cancàn elaborat amb material esponjós, còmode i lleuger. Dissenyat especialment per a aconseguir un vol elegant i al vegada natural, reforçant els volants amb capes de tul. És el model triat per la Falleres Majors i les seues Corts d’Honor des de fa ja tres anys.
Tulerín Enagua: Cancàn que porta una combinació de volants de tul i volants d’enagua amb punta especial de boixet. És un model amb poc pes, per açò és apropiat per a les xiquetes, aconseguint un vol perfecte en les faldilles.
 
 
Estos models brindaran als vestits oficials de les nostres màximes representants del vol ideal per a lluir radiants.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h