• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Sara i la seua Cort visiten algunes falles infantils

Les màximes representants feliciten a les diferents comissions pels seus monuments

 

Entre tant d'acte en els dies de Falles 2019, la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i la seua Cort d'Honor van aprofitar per visitar alguns dels monuments infantils que invaeixen els diferents carrers de la ciutat de València i, així, felicitar als màxims representants infantils pel premi aconseguit.

Així, Sara i la seua Cort van aprofitar per visitar els dies 16 i 17 de març algunes de les falles. La primera en visitar va ser la comissió Josep Maria Bayarri-Los Isidros, comissió a la qual pertany Sara des de ben menuda. Allí van ser rebudes pels diferents fallers i amics de la màxima representant infantil i Sara va signar el llibre d'or de la comissió.

Després es van desplaçar a algunes falles que havien rebut els primers premis com el primer premi de la secció 22, és a dir, la comissió Joan Baptista Vives de l'artista Rubén Arcos i el de la secció experimental, que pertany a la falla Jesús Morante i Borràs-Caminot (La Punta). Allí els van explicar en què consistia el monument infantil i el major que estan connectats entre ells.

Tot i que les visites van ser rápides, tant les comissions com Sara i la seua Cort van viure moments emocionants i molt divertits i van poder realitzar-se algunes fotografies.

Fotografia: Armando Romero


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte