• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Falla Malvarrosa guanya el "Premi Plantà, Pedal i Cadena"

La Falla Malvarrosa guanya el "Premi Plantà, Pedal i Cadena"

La Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, va acompanyar a la Falla Gayano Lluch en la V Edició d'este guardó

 

La vesprada del dimecres, 15 de maig, el casal de la Falla Gayano Lluch va acollir la V Edició dels "Premis Plantà, Pedal i Cadena". Un guardó que premia l'harmonia de la plantà de la falla amb el seu entorn i en el que, per a valorar als participants de les falles infantils de Secció Especial, el jurat realitza el recorregut amb bicicleta.

La Falla Malvarrosa, amb la plantà de la falla de l'artista faller Mario Pérez, ha sigut enguany la guanyadora del premi, mentre que les comissiones Duc de Gaeta- Pobla de Farnals i Sapadors-Vicente Lleó han sigut les finalistes.

“Una vegada acaba el nostre treball, és la comissió la que s'encarrega de decorar la falla, de mimar-la i de procurar que lluïsca el màxim possible al carrer. Per això, és d'agrair un premi que posa en valor estos  aspectes i que realça les falles infantils que per a mi són el més gran”, va assegurar l'artista faller Mario Pérez després de rebre el reconeixement.

L'acte va estar presidit per la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, encarregada d'entregar els estendards a les comissions. També van estar presents el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que en edicions anteriors va participar en el recorregut del jurat amb bicicleta.

Fuset va ressaltar que es tracta d'un premi que uneix molts valors importants. En primer lloc el “Volem Falla”, en apostar per les falles infantils “promeses del present i del futur”. “També posa en valor l'art de les falles en cuidar el marc en el qual queden exposades, la unió entre els artistes i els fallers en el moment de la plantà, així com la importància d'una ciutat sostenible i sense fums que es pot recórrer en bicicleta”, va destacar el regidor.

Per part seua, Emilio Navarro va ser l'encarregat de presentar aquesta edició dels premis en els quals també es va obsequiar amb la insígnia de la Falla Gayano-Lluch i el Llibret a totes les comissions participants i als seus artistes.

Des de la Falla Gayano Lluch van agrair la seua presència a totes les persones que els van acompanyar en el lliurament de premis tan important per a la comissió. Un premi que, com assenyalen, naix amb una doble fi: el de premiar l'acabat de la tradicional plantà de les falles infantils que competisquen cada any en la Secció Especial i el foment de l'ús de la bicicleta en el nucli urbà de la ciutat de València.

Enhorabona a les tres comissions guanyadores i a la resta de comissions de la secció especial infantil 2019 que també han fet un gran treball en la plantà 2019, un any més”, va assenyalar el president de la comissió, César Rivero.

Fotografies: Armando Romero.

  • AR GAYANOPREMI-1
  • AR GAYANOPREMI-2
  • AR GAYANOPREMI-3
  • AR GAYANOPREMI-4
  • AR GAYANOPREMI-5
  • AR GAYANOPREMI-6
  • AR GAYANOPREMI-7
  • AR GAYANOPREMI-8

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte