• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Calabazas revalida el títol en el II Campionat de Màdel de JCF

Calabazas revalida el títol en el II Campionat de Màdel de JCF

La comissió va disputar la final contra l'equip de la Falla Humanista Mariner-Manuel Simó

 

El poliesportiu Padelcity- Futbolcity de Massanassa va acollir, el diumenge 19 de maig, el II Campionat de Màdel de la Junta Central Fallera. El guanyador del torneig va ser, per segon any consecutiu, l’equip de la Falla Calabazas- En Gall, que va disputar la final contra la parella de la comissió Humanista Mariner-Manuel Simó.

Per la seua banda, la Falla Mercat de Castella va finalitzar el torneig com a tercer classificat, al imposar-se a la Falla Cuba- Dènia (quarta classificada). En total, enguany han participat 17 equips, un cinquanta per cent més que l’any passat, segons la Delegació d’Esports de JCF.

D’esta manera, des de l’organització es troben "molt satisfets per la resposta del món faller" a esta segona edició del Campionat de Màdel, una modalitat de la tradicional pilota valenciana que agafa cada vegada més força.

Els equips van estar formats per dos jugadors de cada falla i el format del torneig va ser de lliga en grups i fase final, garantint un mínim de 3 partides a cada equip.

El màdel ha sorgit davant l’evolució de la pilota a mà i la necessitat d’adaptar-se a la societat actual i les instal·lacions disponibles per tot arreu. De fet, el reglament de joc és similar al del pàdel, exceptuant el colp de la pilota que es realitza amb la mà, i la mateixa pilota que és semblant a la badana però de major grandària i menys duresa. El servici es realitza amb la mà “roïna” i l'equip guanyador de la partida és el primer que arribe a 30 punts, amb el tanteig de la pilota valenciana.

Este torneig ha sigut el primer campionat d’esports de l’exercici, un tret d’eixida perfecte per a un any que com sempre estarà replet de campionats esportius amb els fallers i falleres com a protagonistes.

Equips de les falles Mercat de Castella i Cuba- Dènia (tercer i quart classificat). 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte