• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Alguer-Enginyer Rafael Janini, guanyadors del frontó a mà

L'Alguer-Enginyer Rafael Janini, guanyadors del frontó a mà

El passat dissabte 14 va jugar-se la final del Trofeu de Frontó a mà.

 

Després d'una primera jornada de frontó a mà el 7 de setembre, aquest dissabte 14 de setembre se celebrava la segona part del campionat on es resoldria qui guanyava el trofeu. La falla l'Alguer-Enginyer Rafael Janini va alçar-se amb el primer lloc d'aquesta categoria.

 

El dia, marcat per la incertessa de l'oratge, va començar amb una partida prèvia per decidir el millor equip segón, entre les falles Acàcies i Cuba. Seguidament, es jugaren les semifinals del trofeu, on s'enfrontaren Cuba-Dénia amb Humanista Mariner-Manuel Simó, i d'altra banda l'Alguer-Enginyer Rafael Janini amb Enginyer Manuel Maese-Cristobal Llorens1. Els grups que varen perdre aquests partits, s'enfrontaven per guanyar la tercera plaça, lloc que va ser ocupat per Humanista MAriner-Manuel Simó.

 

Els millors de les semifinals, s'enfrontaren al frontó d'Almussafes, resultant guanyador del II Trofeu Fallera Major de València de Frontó a mà el grup de la falla l'Alguer-Enginyer Rafael Janini, i en segon lloc el grup de la falla Cuba-Dénia.

 

La jornada, que va estar plena d'esportivitat i bons moments, comptà amb la presència del President del Club de Frontó d'Almussafes, Jose Ventura, qui va cedir el frontó de manera desinteressada.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte