• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Les Falleres Majors comencen a lluir les seues bandes

Després del paró nadalenc, ha tornat l'activitat fallera a les comissions i, per tant, les exaltacions de les Falleres Majors de les Falles del 2016. Aquest cap de setmana la Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor han assitit a tres presentacions per a disfrutar de la il·lusió i els nervis dels seus màxims representants, els mateixos nervis que elles estàn a punt de viure aquest mateix mes, el dia de la seua exaltació en el Palau de la Música. 
A les cinc de la vesprada la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor han visitat a la comissió Bisbe Jaume Pérez- Lluis Oliag que exaltava a la seua Fallera Major Infantil, Lucía Belinchón Martín. Lucía té la sort de compartir les seues falles més especials amb el seu germà i president infantil, Luís Belinchón Martín, al costat del que ha disfrutat d'una vesprada inoblidable. Però el dia també ha sigut molt important per a la Fallera Major del 2015, Tamara Delgado, que s'acomiadava com a Fallera Major de la seua falla, però que enguany forma part de la Cort d'Honor d'Alicia Moreno. Totes les seues companyes han pujat a l'escenari a saludar als representants del 2016 i han pogut dedicar gestos de complicitat a Tamara.
 
Més tard, s'han dirigit al Saló del Museu Faller on se celebrava una altra exaltació, la de la Falla Maestro Arambul Sanz - Plaza Campanar. Ací les protagonistes eren les Falleres Majors, la xiqueta Lucía Martínez, i Laura Pérez y sus presidents, el xiquet Alejandro Benlloch i Borja Sanz. Lucia i Laura, ja amb les bandes que les acreditaven com a màximes representants per a les falles del 2016, al costat dels seus presidents, han rebut en l'escenari a Alicia i la seua Cort d'Honor, que els han desitjat unes falles intenses i molt emocionants. 
 
I finalment, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor no s'han volgut perdre l'exaltació de la falla Arquitecte Alfaro- Francisco Cubells, que se celebrava en la Sala Canal. Allí han pogut veure com les seues Falleres Majors, Andrea Munuera, i la seua Fallera Major Infantil, Lucía García, rebien les seues bandes per a, més tard, pujar a l'escenari a saludar-les i donar-los l'enhorabona.
 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h