• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Ja tenim Falleres Majors de València 2020

Carla García i Pérez i Consuelo Llobell i Frasquet han sigut les triades a Fallera Major Infantil i Fallera Major de València per a l'any 2020

L'Ajuntament de València s'ha vestit de gala en la vesprada de hui per a la tradicional anomenada en la qual l'alcalde Joan Ribó ha comunicat a Carla García i Pérez i Consuelo Llobell i Frasquet que són les nostres màximes representants del 2020.

En primer lloc, en el Saló de Cristall, Pere Fuset ha fet lliurament del sobre que contenia els noms de les elegides a l'alcalde, sent testimonis els membres de tots dos jurats així com els directius de Junta Central Fallera.

Com mana la tradició, l'alcalde va demanar autorització per a donar a conéixer els noms de les quals a partir d'aqueix moment serien les nostres Falleres Majors.

Tot seguit passarien tots a l'Hemicicle, on els esperaven, impacients, representants del món faller i, principalment, de les comissions de les candidates.

Després de la lectura de les actes corresponents, l'alcalde de la nostra ciutat va despenjar el telèfon. A l'altre costat de la línia, una emocionada Carla de la comissió Falla Ramiro de Maeztu-Lleons contestava la trucada entre llàgrimes i riures nerviosos.

Tot seguit, era el moment de conéixer el nom de la Fallera Major de València. Després del mateix protocol, Consuelo, de la comissió Falla Albacete-Marvà, va atendre la trucada de l'alcalde. El seu somni començava.

Una vegada realitzades les dues anomenades les celebracions van continuar a les cases i els casals de les ja nomenades Falleres Majors de València, on van acudir els mitjans de comunicació, els directius de Junta Central Fallera i l'alcalde Joan Ribó acompanyat pel Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset per a donar-los l'enhorabona.

WhatsApp Image 2019 10 16 at 192153

WhatsApp Image 2019 10 16 at 192154

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte