• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

La felicitat de Consuelo

Consol Llobell, Fallera Major de València 2020.


Tot va començar al juliol, Consuelo eixia preseleccionada pel seu sector, La Roqueta - Arrancapins, i amb això començava un somni per a ella i els seus sers estimats, així com per a la seua comissió, Albacete - Marvà; però en la vesprada d'ahir el somni va cobrar una major dimensió, i Consuelo va rebre la telefonada de l'Alcalde, Joan Ribó, en la qual va ser nomenada Fallera Major de València 2020.


Familiars i amics van acudir al seu domicili. Tots volien felicitar-la i estar al costat d'ella. També els mitjans de comunicació, que com és tradició, volien captar les primeres instantànies. I allí estava Consuelo, radiant, acompanyada dels seus pares i la seua germana.


No va faltar l'alcalde, Joan Ribó, qui acompanyat de Pere Fuset, i de la resta de la directiva de Junta Central Fallera, va voler felicitar en persona a la nostra nova Fallera Major. També va acudir Marina Civera al costat de la seua Cort d'Honor i, com no, la xicoteta Carla García, acabada de nomenar Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d'Honor 2020.


Regidors i regidores de l'Ajuntament, delegats de la Roqueta - Arrancapins, desenes de centres de flors enviats des de cada racó de la ciutat... tota la gent volia donar l'enhorabona a Consuelo i compartir amb ella la seua felicitat.


La nit va acabar en el seu Casal, acompanyada dels de sempre, de la seua benvolguda comissió, brindant per ella i pel seu regnat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte