• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Milers de besos i abraçades per a Carla

Després de la telefonada de l'alcalde Joan Ribó, la celebració es va traslladar a casa de la ja Fallera Major Infantil de València 2020.

Després de despenjar el telèfon per a atendre la telefonada de l'alcalde de València, Joan Ribó, en la qual este li comunicava que es convertia en la Fallera Major Infantil de València per a l'any 2020, Carla no podia parar de somriure.


Al costat d'ella, Vanesa i Alfonso, uns emocionats pares al costat de la seua germana Laura, veien com el somni de la xicoteta de 10 anys es veia complit.
D'una família fallera de la comissió de la falla Ramiro de Maeztu-Lleons, a la qual pertany des que va nàixer i de la qual els seus pares també són components, estudia en el col·legi Tomàs de Montañana i a més d'esportista, ja que practica gimnàstica esportiva i pilota valenciana, li agrada la rebosteria i la cuina.
Carla va rebre a la seua casa a tots els mitjans de comunicació, encantada de somriure per a totes les cameres i de respondre a tots els micros que se li posaven davant, contenta de ja formar part de la història de les falles.


També va rebre amb alegria i moltes abraçades a les 12 components de la seua Cort d'Honor, 12 xiquetes amb les quals a partir d'ara farà pinya i amb les quals espera representar a València el millor que puguen.


I la nit no acabava ací, perquè després de rebre també la visita del jurat que l'ha designada per al lloc de Fallera Major Infantil de València, de l'alcalde i del Regidor de Festes, Pere Fuset, Carla es dirigia a casa de Consuelo, la seua Fallera Major i amb la qual a partir d'ara comença a viure el seu somni.
Per a després acabar esta increïble nit al casal de la seua comissió, la falla Ramiro de Maetzu-Lleons del sector Camins al Grau, que van rebre a Carla entre aplaudiments per tindre entre les seues falleres a la qual serà la màxima representant de les falles.


Una somni que començarà hui a l'Ajuntament de València, on de nou Joan Ribó la proclamarà com a Fallera Major Infantil de València.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte