• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Estrena del Concurs "Sabudets Fallers"

El nou concurs pretén animar als infantils a conéixer en profunditat la festa

La Delegació d'Arxiu i Biblioteca, al costat de la Falla Sapadors, llancen per primera vegada el concurs "Sabudets Fallers. Aquest Concurs, amb el mateix format que el "Sabuts Fallers" es celebrara el pròxim 24 de novembre. Amb aquest es posaran a prova, els coneixements sobre diversitat d'aspectes de les Falles de fallers i falleres de la ciutat.


Aquest concurs es dividirà en sis grans blocs de preguntes, relatius a artistes fallers i falla; comissions falleres; geografia fallera; Junta Central Fallera; agrupacions, associacions a institucions; i altres agents de la festes (pirotècnia, música, literatura, indumentària…).


Cada equip participant ho compondran entre dues i quatre persones de la mateixa comissió. Les bases del concurs estan adjuntades al finalitzar la notícia. Per a inscriure's en cadascun dels concursos, cada falla ha d'enviar un correu electrònic amb nom, cognoms i número de cens de cada persona del grup a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els tres primers equips classificats seran premiats.


Us esperem en el casal Faller Sapadors, de la falla Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, núm. 36). L'edició per als infantils tindrà lloc el diumenge 24 de novembre de 2019, a les 18 hores.

 

Bases del Concurs "Sabudets Fallers"

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte