• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • MA-VI-MAR lliurarà aquesta vesprada els cancans oficials a las FFMMV 2020 i les Corts d'Honor

MA-VI-MAR lliurarà aquesta vesprada els cancans oficials a las FFMMV 2020 i les Corts d'Honor

La prestigiosa firma lliurarà aquesta vesprada els cancans oficials a les FFMMV 2020 i les seus Corts d'Honor

 El nom de l'empresa, MA-VI-MAR, ve dels noms de les filles de Victoria, Mar i Maria Victoria, treballant en el local des de 1985.

Ja fa uns anys que Victòria i Mar uniren la seua veterania, experiència, artesania, creativitat, i disseny, per crear un nou sistema de ahuecador per al vestit regional, sense la utilització de materials rígids, utilitzant un nou sistema de cilindres flexibles, amb l'objectiu d'aconseguir un vol prefecte, natural, homogeni i lleuger. Aquest nou sistema exclusiu esta patentat i rep el nom d'Alçador.

Primer de tot es consideren artesanes, ja que els seus productes són completament fets a mà, a mida i individualment. Per tant és l'únic ahuecador a mesura que hi ha al mercat. Això és un gran avantatge per a la dona fallera, ja que pot triar tant el vol com la forma que millor li vagi a la seva ergonomia.

Ja en el 2005 i 2006 les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor van gaudir de l'Alçaor i el 2007, 2017, 2018, 2019 van ser Indumentariastas Oficials amb Junta Central Fallera.


Enguany, tornen a ser indumentaristes oficials, i per a la confecció d'aquest disseny exclusiu d'ahuecador per a les nostres Falleres Majors i les seues Corts d'Honor 2020, s'han utilitzat:


- Materials flexibles, lleugers, duradors i de màxima qualitat.

- "cintureta" ampla acabat en elàstic per a més comoditat.

- Personalitzat cada un amb el seu nom brodat. A causa de la gran acceptació que va tenir aquesta original idea de MA-VI-MAR amb les Corts d'Honor i Falleres Majors de 2017, un any més, les Corts d'Honor i les seues Falleres Majors de l'any 2020 tornaran a portar el Alçaor personalitzat, brodant el nom de cadascuna d'elles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte