• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Comunicat sobre la Gala de la Cultura Infantil

La Delegació de Cultura Informa

Amb motiu de la pròxima Gala Infantil de la Cultura, a celebrar el dissabte dia 11 de gener de 2020, 18.00 hores, a l’Auditori 1 del Palau de Congressos de València volem informar-vos i comboiar-vos per a convertir-la en tot un esdeveniment per als vostres infantils.

Així, des de la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera, volem convertir l’acte en una "festa" per a tots aquells que han participat al XXXVII Concurs infantil de Teatre en Llengua Valenciana, així com als participants del concurs de Declamació i els concursos Literaris.

Amb tal motiu reservarem el centre del pati de butaques per a les xiquetes i xiquets, convertint-los així en els autèntics protagonistes de la Gala.

Tant és així que TOTS els participants infantils al concurs estan convidats a la Gala, vora els 200, ESTIGUEN O NO NOMINATS tant individualment com col·lectivament. Volem que siga una festa-homenatge per a tots ells, així com per als representants infantils de les 17 comissions participants i els premiats al concurs de Declamació. Encara més, cadascuna de les comissions participants comptarà amb 5 entrades extra d’infantils, per tal que els protagonistes se senten acompanyats pel seus amics i d’omplir l’espai central i fer pinya i germanor entre els nanos de les diferents comissions.

Per tal de convertir-la en una festa de Gala, des de la Delegació us demanem la vostra complicitat per tal que els vostres infantils vinguen abillats "DE GALA", és a dir, que lluïsquen ben guapes i guapos a la catifa roja i el Photocall que els prepararem, amb convocatòria general als mitjans de comunicació.

Totes estes entrades han de ser ocupades per xiquetes i xiquets, pel que en cas de duplicitat com a intèrpret, declamant o representant infantil, l’entrada corresponent s’ha de lliurar a un altre xiquet o xiqueta qualsevol de la comissió, mai a un adult. A l’espai central reservat per a ells no poden seure adults.

I parlant d’adults, a més dels convidats per raó de premi o nominació (directors i autors), totes les comissions participants rebran 2 entrades per cada xiquet/a participant en el teatre o la declamació per als adults que seuran al voltant dels nanos, al mateix pati de butaques.

Com comprendreu la intenció de la Delegació de Cultura de Junta Central Fallera és transformar la Gala en una Festa per a tots els xiquets/etes que fan possible el concurs de teatre i de pas enverinar als seus companys perquè se sumen a l’activitat teatral.

COMPTEM AMB LA VOSTRA COMPLICITAT. GRÀCIES DE BESTRETA.

 

RECORDEU:

Cal que vinguen abillats "de GALA". El més elegant possible per tal que la Gala tinga un sabor d’OSCARS o GOYA. Va per ells, pels vostres nanos.

Qualsevol dubte sobre la Gala, poseu-vos en contacte amb la Delegació i ús el resoldrem.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte