• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • À Punt premiarà les falles amb les millors crítiques audiovisuals

À Punt premiarà les falles amb les millors crítiques audiovisuals

També reconeixerà el treball de les 59 juntes locals de la Junta Central Fallera

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha convocat la primera edició dels premis À Punt a les Falles, que tenen com a objectiu guardonar, amb motiu de les Falles de l’any 2020, el monument faller que presente la millor crítica audiovisual. També ha obert la convocatòria de la primera edició dels Premis La Colla per a les falles infantils, que tenen com a objectiu la promoció dels drets i els valors de la infantesa recollits en la carta de valors.

En la convocatòria està previst entregar tres premis. El jurat del premi À Punt valorarà els projectes de monuments fallers presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que facen referència a qualsevol dels continguts de les diferents finestres d’À Punt (televisió, ràdio, web i xarxes socials), escenes que facen referència a continguts audiovisuals, originalitat de l’escena representada i qualitat dels materials i acabats. I el jurat del Premi La Colla hi tindrà present que al monument apareguen continguts que facen referència a valors i drets de la infantesa recollits en la carta de valors. À Punt reconeixerà, igualment, el treball de les 59 juntes locals de la Junta Central Fallera i atorgarà estendards a les millors falles grans i infantils entre aquestes de tot el territori.

La primera edició dels Premis À Punt i del Premi La Colla ja està oberta al web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. La sol·licitud d’inscripció es formalitzarà emplenant un formulari allotjat al web. El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs conclourà a les 14:00 hores del 6 de març de 2020.

Pots consultar i inscriure a la teua comissió ací: https://bit.ly/2OJYTVs

 

Banners bases falles premis 1536x469

Banners bases lacolla falles 1536x469

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte