• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera no es va de vacances este mes d'agost, amb la mirada posada en les Falles de setembre

Junta Central Fallera no es va de vacances este mes d'agost, amb la mirada posada en les Falles de setembre

A través de les xarxes socials i el web, totalment actives durant l'estiu, s'informarà de qualsevol novetat

Amb la celebració de les Falles de 2021 al mes de setembre molt a la vora, i per a arribar a aquesta cita amb la màxima energia i totes les forces i ganes, un any i mig després de la cancel·lació de les festes de 2020 per la crisi sanitària, enguany des de Junta Central Fallera no es anirem de vacances i seguirem treballant per la festa i mantenint informat el col·lectiu faller des de la distància donades les circumstàncies que hi vivim.

No obstant això, després d'un intens i inèdit exercici faller, el personal de Junta Central Fallera que treballa a l'avinguda de la Plata s'agafarà uns dies de descans. En concret, la seu de Junta Central Fallera romandrà tancada fins el pròxim dilluns 23 d'agost (inclòs). A partir del dimarts 24 d'agost es tornarà a atendre amb cita prèvia, en horari de matí, de 10.00 a 14.00 hores.

En qualsevol cas i per a qualsevol tema urgent es pot escriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Com a novetat, durant tot el mes d'agost continuarem totalment actius mitjançant els canals oficials de Junta Central Fallera, tant al web (www.fallas.com) com a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).

Precisament, per a aquestes últimes finestres, la Delegació de Comunicació ha preparat una sèrie d'accions especials de cara a la celebració de les Falles de 2021. Així, es volcarà amb el procés de trasllat de les falles des de Fira València fins als carrers i les places de la ciutat i s'anirà recordant diàriament amb un compte arrere els dies que queden per a la Plantà, entre altres. També s'informarà al detall de qualsevol novetat en matèria fallera i sanitària.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte