• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Actualitat fallera presenta l'Extra 2024

El casal de la falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ha servit d'escenari per a la presentació de l'Extra de Falles de la revista Actualitat Fallera. Una vesprada de presentació que ja porta esdevenint-se diversos anys i que atorga la possibilitat especial que les Fallera Majors de València, Mª Estela Arlandis Ferrando i Marina Garcia Arribas, siguen les primeres privilegiades a rebre el seu exemplar. Un acte que a més van presidir el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, acompanyat de la seua directiva, assessors, personalitats i altres fallers i falleres que no van voler perdre's la cita.

Braulio Torralba, va ser l'encarregat d'anar entregant els exemplars a tots els assistents i als seus col·laboradors més pròxims. Agraint en tot moment als seus companys un treball incansable, gràcies al qual la revista continua funcionant any rere any.

Este extra és una mostra i recorregut per tota la nostra festa, reflectint l'essència de la mateixa en tots els seus reportatges. Enguany, cal destacar la portada, en la qual trobem una imatge del ninot infantil de Duc de Gaeta, un fet recalcable ja que feia diversos anys que un ninot infantil no ocupava l'espai de la portada.

Manuel Andrés Zarapico va presentar i va conduir l'acte, donant-li un caliu pròxim i fent de nexe d'unió entre els assistents i la revista. Un extra de Falles ple de contingut, reflex d'un treball ben fet.

Fotografies Fotofilmax (JCF)