• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Delegació d'Informàtica

Coneix a la Delegació d'Informàtica de Junta Central Fallera

Tal vegada una de les delegacions més desconegudes de Junta Central Fallera siga la Delegació d'Informàtica, pero... què faríem sense ella? Possiblement poc, o res. Creada en el 2007 per Rafa Martínez, Toni Cerveró i Ángel Gimeno, sens dubte s'ha convertit en una de les indispensables de la casa.

Davall les ordes directes del secretari general, Informàtica avança pas a pas gràcies al treball incansable dels seus integrants. Actualment l'equip ho conformen: Ángel Gimeno (Delegat) , Enrique Aviñó, (Secretari) , Carlos Val, Vicente García Esteve, i Vicente García Guimerá.

La seua funció principal consistix a donar suport informàtic a totes les delegacions de Junta, ja siguen instal·lacions, configuracions, resolució de problemes, desenrotllament d'aplicacions d'ús intern, Secretaria Virtual... Sempre de guàrdia, sempre atents a qualsevol necessitat. No és res estrany que la seua mascota siga el gosset de la praderia!

I així passen el seu dia a dia, reparant i configurant equips, fent còpies de seguretat, actualitzant sistemes operatius, desenrotllant noves aplicaciones... En definitiva, fent-nos la vida un poquet més fàcil a tots.

Durant este exercici, estan desenrotllant un nou programa de censos que substituirà a l'actual i que s'estendrà, posteriorment, a altres poblacions, principalment a les que formen les Juntes Locals.

Mai els vores en primera línia, però sempre estan ací, en la rereguarda, treballant i col·laborant amb totes les delegacions que ho requerixen i donant suport tècnic, com per exemple en l'Exposició del Ninot (d'ells depén el sistema de votació i el recompte de vots dels ninots indultats). També són un important pilar per a les Delegacions de Cultura i Esports, ja que la majoria de les inscripcions es realitzen a través de la Secretaria virtual. De la mateixa manera, l'organització de la Macrodespertà troba un gran suport en els informàtics.

Com veieu, res seria igual si ells no estigueren recolzant el nostre treball i resolent tots els obstacles "tecnològics" que dia a dia ens posen la traveta. Des d'ací només podem dir-los una cosa: Gràcies.

Fotografia: Josep V. Zaragoza

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte