• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

I Trobada Juvenil

I Trobada Juvenil de Junta Central Fallera canvia la seua data al 15 d'octubre en la Ciutat de l'Artista Faller.

I Trobada Juvenil de Junta Central Fallera canvia la seua data al pròxim 15 d'octubre en la Ciutat de l'Artista Faller.

Dissabte pròxim, 15 d'octubre en la Ciutat de l'Artista Faller, de 17 a 24 hores, celebrarem “La I Trobada Juvenil” en la que els jóvens fallers de tota València podran unir-se en una gran festa. Junta Central Fallera, a través de la seua Delegació d'Infantils i Joventut, vol amb esta iniciativa fer que la joventut de les comissions s'unisquen en un esdeveniment sense precedents.

 En esta jornada podreu disfrutar de diversos tipus d'activitats: zones esportives, fan zone de les Falles, actuacions, DJs, tallers, estands, exhibicions, animació... i una gran sorpresa final. T'ho vas a perdre? És molt important que estigueu atents a les xarxes socials de Junta Central Fallera, a poc a poc vos anirem desvelant a través d'elles tots els detalls d'este dia.

 Per a participar en alguna de les activitats de l'esdeveniment serà necessària inscripció, a fi d'organitzar-les de la millor manera possible, per la qual cosa, a continuació, es poden conéixer les activitats complementàries així com descarregar els fulls d'inscripció. Les inscripcions s'efectuaran presentant (de forma conjunta el butlletí d'inscripció de la trobada i de les activitats complementàries) en la Delegació d'Infantils i Joventut, de dilluns a dijous i de 18:30 a 20 hores, o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), finalitzant el termini d'admissió el 29 de setembre.

 Les acreditacions per a assistir a esta trobada es repartiran el 12 i 13 de setembre en la Delegació d'Infantils i Joventut de 18:30 a 20 hores. *Cada comissió assistent haurà d'anar acompanyada almenys per un delegat acreditat, per cada 10 juvenils.

 

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA

FLASHMOB PEL PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT

 I com els jóvens fallers no estan al marge de la candidatura de les Falles a Patrimoni Immaterial de la Humanitat volem demostrar que units som capaços de mostrar el nostre suport. Per a açò vos animem a participar en el Flash Mob que podreu realitzar en la I Trobada Juvenil de JCF.

Tan sols heu d'estar atents a les xarxes socials de JCF, ja que pròximament llançarem el vídeo amb la cançó i la coreografia perquè tots pugueu aprendre el ball. Aprofiteu esta ocasió per a assajar tots junts en els vostres casals i tindre tot preparat per a eixe dia.

Hem de demostrar que els jóvens som part del gran Patrimoni de la nostra festa. No oblides que per a esta actuació no és necessària la inscripció prèvia.

TRIA L'HASHTAG DE LA TROBADA

La I Trobada Juvenil de JCF serà un moment històric en què els jóvens de totes les Falles de València poden reunir-se en un mateix espai... però la cosa no ha de quedar-se ací, volem que es conega per tot el món i podeu compartirho en les vostres xarxes. Per això necessitem les vostres propostes per a triar l'Hashtag oficial de la trobada. Podreu proposar les vostres idees a través de les xarxes socials de JCF. Tan sols has d'escriure el teu #hashtagoriginalfallerimoló i compartir-ho amb l'etiqueta #hashtagEncuentroJCF. I recorda que podràs fer-ho fins al pròxim dia 10 d'octubre a les 12:00.

 ENVIA EL TEU SELFIE

 A partir de l'11 d'octubre i amb l'etiqueta guanyadora de l'hashtag de la Trobada podràs fer arribar tots els teus selfies. Volem fotos en els casals assajant per al FlashMob, preparant les camisetes, esperant per a acudir a la trobada, durant la trobada…

Volem vore com els jóvens fallers s’unixen!

CONCURS “ LA TEUA CAMISETA FALLERA”

Qui no va a un acte faller amb la camiseta, el polar, el mocador, la parka o la brusa de la falla? Ser faller mola, però que tots sàpien de la falla que eres... mola el doble! Des de la Delegació d'Infantils i Joventut volem que tots lluïu les vostres millors gales en la I Trobada juvenil de JCF.

Per açò realitzarem el concurs “La teua camiseta Fallera”. En ell premiarem els millors dissenys de camiseta amb temàtica fallera, la frase més original que faça referència a les falles o a la seua comissió... Només seran admeses a concurs les camisetes que mantinguen el respecte, l'educació, tolerància i no continguen contingut explícit. Per això la comissió haurà d'inscriure's abans del 29 de setembre presentant el full d'inscripció que adjuntem al final d'este arxiu.

No sols val d'inscriure's per a participar en este concurs. Els grups o camisetes participants hauran d'acudir el dia de la trobada a l'estand de JCF on es realitzarà la foto de grup i es valorarà el disseny de la camiseta. Pròximament desvetlarem els premis a les millors camisetes.

 XARRADES:

No tot serà Festa en la I Trobada Juvenil de JCF, també podràs conéixer al detall curiositats del món de la pirotècnia i aprendre en la Ciutat de l'Artista Faller les tècniques per a la creació d'una falla. Però si també t'interessa el món de les tecnologies i les xarxes socials, podràs conéixer un famós youtuber i aprendre de primera mà com aconseguir la fama en una plataforma d’internet.

1. 17 a 18h: Xarrada “Jo també vull ser pirotècnic”, on podràs conéixer diferents curiositats pirotècniques, recomanacions d'ús, com es realitza una mascletà…

2. 18 a 19h: Xarrada “Ser Youtuber mola, i ho saps!” Un youtuber famós que prompte anunciarem ens comptarà els secrets per arribar a convertir-se en un creador de tendències, sense oblidar fer un bon ús de les xarxes socials.

3. 19 a 20h: Xarrada “I ara com es fa una falla?” Una oportunitat única per a conéixer de mà dels professionals com és el procés actual de creació d'una falla on les tecnologies són cada vegada més importants. (modelatge 3D, tall làser, disseny per ordinador…)

*L’espai per a la realització de les xarrades té un espai limitat, per la qual cosa és necessària la inscripció prèvia per a l'assistència a les mateixes. Es pot assistir de manera independent a cada una d’elles.

EXHIBICIÓ DE GRAFITTIS

Eres un mestre dels esprais o dels pinzells i vols demostrar-ho? En la I Trobada Juvenil de JCF podràs alliberar tot el teu talent en un gran espai mural. Allí podràs prendre't el teu temps i exposar el teu art en directe per a tots els jóvens fallers. En la Ciutat de l'Artista Faller seràs tu l'artista. Ompli la inscripció amb les teues dades i fes-la arribar abans del 29 de setembre a la Delegació d'Infantils i Joventut. (de dilluns a dijous en horari de 18:30 a 20:00) o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Dóna't pressa! Tenim places limitades.

 EXHIBICIÓ DE DJs

 Vindràs a la I Trobada Juvenil de JCF i vols formar part d'ell? Si eres DJ i t'agradaria que tota la joventut fallera escolte les teues mescles...este és el teu moment! Tindràs l'oportunitat de fer sonar els teus ritmes en l'escenari principal durant la Trobada. Ompli la inscripció amb les teues dades i fes-la arribar abans del 29 de setembre a la Delegació d'Infantils i Joventut. (de dilluns a dijous en horari de 18:30 a 20:00) o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Dóna't pressa! Tenim places limitades.

 

NOTA: És imprescindible que les persones inscrites en les activitats complementàries estiguen també inscrites en la inscripció genèrica a la I Trobada de Joventut. Preguem la presentació de totes les sol·licituds al mateix temps per cada comissió.

Punxa ací per a descarregar la inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte