• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Premis falles grans 2023

  Delegació d'Esports

  13 lligues, centenars de fallers involucrats. Així funciona la Delegació d'Esports de Junta Central Fallera.


  13 lligues que involucren fallers de totes les comissions de Junta Central Fallera. Futbol 7, Futbol Sala, Futbol Platja, Frontó, Padel, Tennis Mesa, Petanca, Basket, Concurs de Triples, Pilota Valenciana, Esquaix, Volta a Peu Fallera i Bitlles, 13 modalitats diferents en les quals s'uneixen esport i falles, i en les quals es fomenten els grans valors de tots dos: esforç, superació i "germanor".

   

  Dirigida per José Manuel Acosta, Vicepresident, i capitanejada per Mónica Ballester, delegada i Nacho Garcia, secretari; la Delegació d'Esports compta amb un gran equip titular format per Antonio Nafre, Juan Contreras, Jose Talamantes, Javi Civera, Sento Ramón, Alberto Soldat, Paco Castellà, Borja Félix, Vicent Belenguer i Gabriel Aranaz. Gràcies a ells no solament es manté la rutina setmanal d'esta delegació, si no que també s'organitza el gran esdeveniment esportiu-faller de l'any, la Gala de l'Esport, en la qual centenars de comissions reben els guardons aconseguits durant l'any.

  La lliga de Pilota és la gran veterana, doncs porta celebrant-se més de 20 anys, i compta també amb una categoria infantil que és una important pedrera de grans promeses. Esta lliga és la més intensa de totes, havent-hi competició durant pràcticament tot l'any i el seu final adquireix especial importància durant els actes que se celebren el dia de la Crida. No obstant açò, la lliga de Padel és una de les quals més interès desperten... sempre amb permís de les de futbol.

  I així, partit a partit, la delegació d'Esports de Junta Central Fallera va actuant com a nexe d'unió entre les comissions. Centenars de fallers, de diferents seccions i sectors units per la passió i l'afició que crea l'esport.

  Foto: Armando Romero

   

   

  Fallas
  Junta Central Fallera
  Avenida de la Plata 117
  46006 Valencia (ESPAÑA)
  Teléfono 963 521 730
  Horario: 17h a 20h

  Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

  Llegir més

  Accepte