• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

II Torneig de Lasergame

Ací estan les bases del II Torneig de Lasergame organitzat per la delegació d'Infantils i Joventut.

Junta Central Fallera, a través de la Delegació d'Infantils i Joventut, us animen a participar en este segon torneig Laser Game pensat especialment per a xics i xiques d'edats compreses entre 14 i 18 anys.

El Laser Game és un joc col·lectiu d'habilitat, destresa i treball en equip, tots participen! Planeja la teua estratègia, afina la teua punteria i porta a la teua comissió a la victòria.

Proposem una activitat lúdica, esportiva i segura amb equipació d'última tecnologia 100% làser. El sistema de joc és molt simple: cada jugador és equipat per un jupetí i una pistola làser, les partides duren 15 minuts i transcorren en laberints foscos animats amb llums, música i boira. L'objectiu del joc és desactivar el major nombre d'adversaris possible evitant al seu torn ser aconseguit pels seus trets.

El campionat se celebrarà en les instal·lacions de Quest LaserCafe situades en l'Av. Pío Baroja, 3 de València (al costat del Bioparc.)

BASES DEL TORNEIG:

Podran participar en aquest Concurs totes les comissions falleres que ho desitgen i estiguen degudament registrades en el cens de Junta Central Fallera.

Els equips estaran formats per 7 jugadors d'edats compreses entre els 14 i els 18 anys (sense límit d'equips per Falla), però cada jugador solament podrà formar part d'un equip. Els equips disposaran de la possibilitat d'apuntar un suplent que podrà substituir a un del torneig constarà de dues jornades de classificació en horari de matí (10h a 14h) previstes per al 21 i 22 de Gener, i d'una jornada per a la final prevista el 28 de Gener en horari també de matí. Existeix la possibilitat d'afegir més jornades classificatòries al torneig segons el nombre d'equips i Falles participants.

Si per qualsevol motiu o circumstància el dia de la classificació o final l'equip no poguera participar quedarà eliminat d'aquest concurs, no podent disputar les seues partides un altre dia i perdent el dret a recuperar el cost de la seua participació.

L'import de la inscripció al torneig serà 49€ per equip i donarà dret a jugar la jornada classificatòria i si escau, també la gran final. Les comissiones participants deuran aportar, al costat del full d'inscripció, el resguard acreditatiu de l'ingrés o transferència en el compte de Cajamar, expressament oberta a aquesta fi, amb el nombre: IBAN ES73 3058 2108 8127 3100 0037. La recepció d'inscripcions i resguards es farà en la Delegació d'Infantils i Joventut de Junta Central fallera, de dilluns a dijous i de 18:00 a 20:00, o a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) finalitzant el termini el dia 16 de Gener de 2017.

Durant les jornades de classificació i de la final, les partides tindran una durada de 15 minuts i es jugaran dues partides per cada equip. La modalitat de joc serà per suma total de punts obtinguts per l'equip en les dues partides realitzades en la sèrie classificatòria (cadascuna d'elles en un laberint diferent) Els quatre equips que hagen obtingut les millors puntuacions en les jornades de classificació, passaran a jugar la gran final. Les partides estaran regulades pel personal del Laser Game i de la Delegació d'Infantils i Joventut, el qual podrà sancionar amb la pèrdua de punts a aquells equips que no complisquen les regles del joc.

La final es desenvoluparà l'últim dia de la competició, amb una durada de 15 minuts per partida, entre les falles que hagen obtingut les millors puntuacions en les jornades de classificació. La modalitat de joc serà igual que en les classificatòries, per suma total de punts obtinguts. Es disputaran dues partides per equip en la final. En cas d'empat, serà guanyador l'equip que major summa de puntuació haja obtingut en les partides classificatòries.

Les puntuacions seran controlades i registrades per l'organització i comunicades a la resta de participants. Els resultats de cada jornada s'exposaran en la pàgina web de Junta Central Fallera (www.fallas.com).els jugadors en cas d'absència.

El Jurado està facultat per a interpretar les BASES d'aquest concurs, i podrà decidir sobre aquelles qüestions no previstes en les mateixes. Les seues decisions seran inapel·lables.

Junta Central Fallera, es reserva el dret a suspendre el Concurs si les inscripcions no superen el 10% del cens de Falles de Junta Central Fallera.

La inscripció i participació en aquest concurs, porta implícita l'acceptació d'aquestes BASES.

Punxa ací per a descarregar el full d'inscripció.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte