• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Oberta la inscripció Futbol 8 Infantil

Oberta la inscripció Futbol 8 Infantil

S'informa a les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per al Torneig Infantil de Futbol-8. 

El torneig es jugarà el dimecres, 1 de novembre. L'inici del torneig està previst a les 09:00h. Es realitzarà un sorteig per distribuir els grups de la fase prèvia. Cada falla jugarà un mínim de 3 partits. Els partits tindran una duració de dos parts de 20 minuts. 

El torneig comptarà amb dos categories, sub 8 (nascuts després de l'1 de gener de 2009) i sub 13 (des de l'any 2003, nascuts amb posterioritat al 20 de març i fins el 31 de desembre de 2008). Els equips poden estar formats per fallers de distintes falles del mateix sector, circumstància que haurà de constar en el full d'inscripció. El nom de l'equip serà  el del sector al qual pertanyen, i en cas de ser més d'un equip del mateix sector, el nom anirà acompanyat d'una lletra, iniciant en la A i així successivament. Per poder nomenar els equips, els Delegats de Sector hauran de conéixer el nombre d'equips formats en el seu sector. 

El termini d'inscripció i pagament finalitzarà el divendres, 27 d'octubre. La inscripció es farà enviant el full d'inscripció emplenat a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El preu d'inscripció serà de 8 euros per jugador, dels quals la JCF pagarà 3 euros. Els equips hauran de pagar 5 euros per jugador. No n'hi ha límit de jugadors per equip. El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte de CAJAMAR SE28-3058-2016-22-2720408954, indicant com a concepte "Torneig Falles + Nom de l'Equip". Com a beneficiari figurarà "CD El Planter". No s'admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció. 

El torneig es disputarà en els instal·lacions del C. D. El Planter, situat en la carretera Travessera s/n de Puçol (46530).

Les instal·lacions compten amb servei de bar/cafeteria i pàrquing gratuït per a jugadors i acompanyants. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte