• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Bases i instruccions LXI Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera 2021-2022

Bases i instruccions LXI Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera 2021-2022

Este ssón les bases i les instruccions per a participar en el LXI Concurs de Fotografia, organitzat per la delegació de Cultura de la Junta Central Fallera.

La Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera, per mitjà del present LXI CONCURS DE FOTOGRAFIA, desitja premiar l'entusiasme de les persones que durant les Falles realitzen reportatges o fotografies de tot allò que representa l'incomparable món de les Falles.

PARTICIPANTS:
Totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia.

MODALITAT:
Color i Blanc i Negre.

TEMA:
Obligatòria i exclusivament relatiu a la Festa Fallera; el seu ambient, les gents, les Falles, festejos, etc...

OBRES:
Cada autor podrà presentar dues fotografies per modalitat com a màxim.

PRESENTACIÓ:
La grandària de la imatge fotogràfica, no excedirà de 40 x 50 cm, i no podrà ser inferior a 20 x 25 cm. Haurà d'anar muntada sobre suport blanc rígid, cartró- ploma, amb mesures exteriors de 40 x 50 cm.
En la realització de les obres hauran d'observar‐se les més elementals normes de qualitat, en atenció a la perdurabilitat i conservació de l'obra. També cal presentar l'obra per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., en format JPG o TIFF amb les següents característiques: 1920 x 1080 píxels a 300 ppp. La foto tindrà el nom del títol i lema. No es recollirà cap fotografia que no porte les dades correctes i no entrarà en concurs si no ha segut enviada per e-mail.

IDENTIFICACIÓ:
Al dors de cada obra figurarà el LEMA i TÍTOL, utilitzant per a això els cupons afegits al butlletí d'aquestes bases. En sobre apart, degudament tancat i identificat amb el LEMA adoptat, s'inclourà el butlletí d'inscripció degudament emplenat en tots els seus extrems. El butlletí d'inscripció, podrà descarregar‐se de la següent direcció web: www.fallas.com

DRETS:
Exempts.

JURAT:
Estarà composat per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia, sent el mateix qui adjudicarà els premis i seleccionarà, en cas de ser necessari, les obres per a l'exposició. La decisió del jurat serà inapel·lable, sent el mateix el responsable d'eliminar del veredicte aquells treballs que no reunisquen les condicions establides en aquestes bases. S'adjudicaran tots els premis establerts, no podent declarar‐se “desert” cap d'ells.

PREMIS:
En cada modalitat (B/N i Color) s'adjudicaran els següents premis:

  • 1r premi: Trofeu JCF i llibre.
  • 2n premi: Trofeu JCF i llibre.
  • 3r premi: Trofeu JCF i llibre.
  • 1r Accèssit
  • 2n Accèssit

La Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera es reserva el dret d'ampliar el nombre de premis, si la qualitat de les obres presentades, segons el parer del jurat qualificador, així ho aconsellarà, mitjançant el lliurament del nombre de premis que es determine, dotats amb Trofeu, cortesia de la Junta Central Fallera.
Les fotografies premiades quedaran en propietat de la JUNTA CENTRAL FALLERA.

Els autors de les obres premiades cedeixen els drets de les mateixes a la JCF per a la seua publicació, difusió i ús, sempre que feu constar, en tot moment, el nom de l'autor.
Els autors de les obres premiades, exposades i/o presentades es responsabilitzen totalment de ser titulars dels drets d'autor i, en conseqüència, que no existeixen drets de tercers. També es responsabilitzen de tota reclamació que poguera sorgir per “drets d'imatge”, quedant alliberats, per això, de tota responsabilitat la JCF.

CALENDARI DEL CONCURS:

TERMINI DE LLIURAMENT:
Hauran d'entregar‐se, exclusivament, en els locals de la Delegació de Cultura de la Junta Central Fallera, situats en l'Av. de la Plata núm. 117, 46006 València, de dilluns a dijous de 18,30 a 20,15 hores.
El Termini d'admissió serà del 16 de desembre de 2021 al 13 de gener de 2022. Les obres podran entregar‐se en mà o per missatgeria, a ports pagats.

EXPOSICIÓ:
Tindrà lloc en la plaça interior del centre comercial Nuevo Centro, del dia 19 al 29 de gener de 2022.

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS:
El lliurament de premis establerts, es realitzarà durant la inauguració de l'exposició, que tindrà lloc en la plaça interior de Nuevo Centro, a les 19.30 hores del dia 19 de gener de 2022.
I es farà públic en la pàgina web de la Junta Central Fallera (www.fallas.com), així com en diversos mitjans de comunicació.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES:
Del 7 al 28 de febrer de 2022, en el mateix lloc on es van entregar. Les fotografies no retirades en aquest termini passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de la J.C.F., amb els mateixos drets i deures que les obres premiades. Per a retirar les obres, és necessari presentar el resguard que s’entregarà en la presentació o acreditar ser l'autor de les mateixes mitjançant l'exhibició del D.N.I o autorització expedida pel mateix, en la qual es reflectirà, mitjançant fotocòpia, el DNI.
La Junta Central Fallera i els col·laboradors no es fan responsables de les deterioracions, extraviaments o robatoris que pogueren patir les fotografies presentades a concurs, ocasionades per causes alienes a la seua voluntat.
Els autors de les obres presentades a aquest concurs accepten íntegrament el contingut d'aquestes bases. La seua interpretació, així com situacions imprevistes corresponen a la Comissió Organitzadora del concurs, sense que sobre la seua resolució capia cap reclamació.
El acte d'inauguració i lliurament dels premis del LXI Concurs de Fotografia estaran presidits per la Fallera Major de València, Carmen Martín i Carbonell, i la seua Cort d'Honor.
Les seues dades estan registrades en el fitxer de “Concursos” d'ús exclusiu de la JCF. Si vostè desitja exercir el seu dret d'accés, rectificació i/o cancel·lació, ha de dirigir‐se per escrit, fax o e‐mail a la Secretaria de la Delegació de Cultura de la JCF.

NOTA: La realització del concurs queda supeditada a la situació sanitària del moment de la celebració.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h