• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de desembre de 2021

Resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de desembre de 2021

Este és el resum de l'Assemblea de presidentes i presidents de falla del mes de desembre de 2021

Acta de l'Assemblea General Ordinària de Presidents i Presidentes de Falla celebrada a la sala Jubiocio de Benicalap el dilluns 27 de desembre del 2021 a les 20.30 hores amb la presidència del Sr. Carlos Enrique Galiana Llorens, com a Secretària General la Sra. Carmen Blasco Lucas, i amb l'assistència dels representants de les comissions falleres relacionats al marge d'acord amb els punts de l'orde del dia establits en la convocatòria.

La Presidència demana un minut de silenci per l’assassinat de Cristina Blanch Mortes, fallera de la comissió Mestre Gonzalbo – Comte d’Altea. Expressa les condolences als familiars i amics.

També lamenta la pèrdua de Vicent Albert, un dels membres més antics i actius de la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera. Envia el condol més sentit a la familia i a les seues amistats.

PRIMER PUNT - APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L'ACTA ANTERIOR

L'acta és aprovada per assentiment.

SEGON PUNT – INFORME DE PRESIDÈNCIA

S’ha enviat per al pagament la primera remesa de la subvenció extraordinària de falla d’aquelles comissions que van presentar la documentació correctament. En breu, se n’enviarà la segona. Hi ha 19 comissions falleres que no tindran esta subvenció per tindre deutes amb Hisenda o la Seguretat Social o bé per haver presentat la documentació de manera incompleta. L’any que ve es planteja realitzar algun tipus de formació per a explicar les comissions falleres com presentar la documentació per a obtindre una subvenció de l’administració local.

S’ha enviat la convocatòria per als premis de falles innovadores i experimentals i també per a la subvenció d’aniversaris. Podran presentar-se aquelles que els complisquen entre el 10 de març del 2020 i el 19 de març del 2022. El termini finalitza el 13 de gener del 2022.

S’ha enviat també l’orde de pagament dels premis de les falles plantades per setembre del 2021.
Després de les dades d’incidència donades de la Covid-19, s’ha decidit, per prudència, anul·lar el tradicional còctel i sopar de Nadal de Junta Central Fallera. Com se sap, actualment la Fallera Major de València i la Cort d’Honor estan confinades perquè hi ha persones afectades pel virus.

Pel mes de gener es convocarà la Mesa de Seguiment amb la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a estudiar la celebració de la festa de les falles el març del 2022.

El 31 de desembre acaba el termini per a la sol·licitud d’espais públics per a la celebració d’activitats en les falles del 2022. També és la data per a presentar al·legacions a la proposta per a la classificació de falles del 2022.

S’ha celebrat una reunió per a redactar el Ban Faller amb els diferents agents implicats en la festa. Les directrius que s’han plantejat són coincidents amb les quals es van establir l’any 2020 però adaptant-les a les dates de l’any 2022, ja que es considera un cap de setmana anterior per a realitzar activitats falleres. Novament es reuniran per gener.

S’ha mantingut una reunió amb PIROVAL per a tractar la possibilitat de realitzar també actes pirotècnics fora de la plaça de l’Ajuntament, encara que no estiguen arreplegats en el programa de festejos encara.

Està gestionant-se la subvenció per a les activitats pirotècniques de les comissions falleres.

TERCER PUNT – INFORME DE VICEPRESIDÈNCIES

La vicepresidenta 1a de l'àrea de Festejos i Actes Oficials Cristina Estévez Mariñas informa que l’11 de desembre es va celebrar la VI Marató de Futbolí en el casal de la comissió Sagunt – pare Urbano es van inscriure 32 parelles i els campions van ser: Álvaro García Altaber i Borja García Altaber de la comissió fallera Sagunt – Pare Urbano. Els subcampions foren Mario Camus Gallego i Eduardo Gimeno Grau de la comissió fallera Carrera de Sant Lluís – av. Dr. Waksman. Està previst que se celebre el II Campionat de Canut el 9 de gener, en el tram 9 del jardí del riu Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició. El 16 de desembre se celebrà el XXXVI Concurs de Playback en categoria individual. Va guanyar la comissió fallera Illes Canàries-Trafalgar amb l’obra “Nocturna”. El 22 de desembre es va realitzar la final de la categoria de grup. Va guanyar la comissió fallera Monestir de Poblet - Aparicio Albiñana amb l’obra “Alive”. Finalment dona les gràcies a totes les comissions falleres participants en els diferents campionats i concursos perquè gràcies a elles tira avant la festa.

QUART PUNT – PRESENTACIÓ I APROVACIÓ, SI ESCAU, DEL PROGRAMA DE FESTEJOS DE LES FALLES 2022

La vicepresidenta 1a de Festejos i Actes Oficials Cristina Estevez Mariñas presenta el programa de festejos per a les falles del 2022 que haurà d’aprovar l’Assemblea de Presidents i Presidentes.

QUINT PUNT – PRECS I PREGUNTES

Intervenen diverses persones de l'Assemblea.

La sessió s'alça a les 21.03 hores de la qual cosa com a Secretària estenc la present acta amb el vistiplau del President.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

  • WhatsApp Image 2021-12-27 at 20.39.18
  • WhatsApp Image 2021-12-27 at 20.39.20
  • WhatsApp Image 2021-12-27 at 20.39.21
  • WhatsApp Image 2021-12-27 at 20.39.25
  • WhatsApp Image 2021-12-27 at 20.39.28

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte