• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • JCF
  • Secretaria
  • Jornada de formació per a falles sobre els Pressupostos Participatius DecidimVLC 2022‐2023

Jornada de formació per a falles sobre els Pressupostos Participatius DecidimVLC 2022‐2023

Serà el pròxim dimarts 12 d'abril a les 18.00 hores en la seu de Junta Central Fallera

La Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal de l'Ajuntament de València ha posat en marxa la 7ª edició dels Pressupostos Participatius DecidimVLC 2022‐2023.

DecidimVLC és un instrument de democràcia directa que permet a les veïnes i veïns proposar i votar projectes en els quals invertir 16 milions d'euros del pressupost municipal de la ciutat de València 2023.

Les Falles representen el teixit més gran social de la ciutat i compten amb el nombre més gran de persones implicades. A més, posseeixen un caràcter social transversal entre els seus integrants pel que fa a edat, sexe, professió, nivell econòmic o procedència i són un element vertebrador i de cohesió a la ciutat, amb presència en tots els barris i pobles de València.

L'Ajuntament de València pretén implicar al màxim d'agents possibles (com les Falles) en la difusió de DecidimVLC, perquè els seus membres coneguen el procés i puguen participar en ell d'una forma senzilla, A través d'aquesta eina podran canalitzar les seues idees de millora i propostes d'inversió en els nostres barris i pobles, i aconseguir que aquests projectes siguen triats i aprovats per a la seua execució.

Per tot això, us convoquem dimarts que ve 12 d'abril a les 18.00 hores a la Junta Central Fallera (avinguda de la Plata, 117) a una jornada de formació pràctica d'una hora de duració que ens permeta explicar en profunditat l'eina, la seua filosofia de treball i el seu funcionament en senzills passos. Després d'ella, cada assistent podrà desenvolupar en la seua falla, el seu àmbit social o entorn de treball o estudi una labor divulgadora del procés, que contribuïsca a dinamitzar l'eina de participació ciutadana i canalitzar les seues propostes de millora dels nostres pobles i barris per a fer-los realitat.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte