• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Bases XII Premis Solidaritat Fallera 2022

La Gala de la Solidaritat se celebrarà divendres que ve 29 d'abril a l'Auditori Cubo Azul de la Universitat Politècnica de València.

Es convoquen els Premis Solidaritat Fallera per a reconéixer la labor de les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més solidària i accessible per a tots. S'incentivaran les solucions aconseguides pels integrants de les comissions que hagen realitzat accions socials, humanitàries o d'accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Junta Central Fallera vol agrair amb aquests premis la labor altruista de les comissions falleres i la seua implicació solidària, així com reconéixer la visibilització de determinades realitats que es donen en la nostra societat.

Per a participar s'ha d'emplenar el següent formulari.

BASES

1a.- OBJECTE
Amb aquests premis, es pretén fomentar i impulsar l'interés de les comissions falleres a aportar solucions solidàries, socials i d'eliminació de barreres de tota mena que dificultat la vida normalitzada de persones amb discapacitat.

2a.- ÀREES DE TREBALL
Els projectes presentats hauran d'emmarcar-se en el desenvolupament de solucions que aporten algun benefici a determinats col·lectius o que ajuden a la sensibilització de la societat en àrees com la inclusió social, projectes humanitaris, lluita contra la pobresa, ajuda a la infància, vida normalitzada de persones amb capacitats diferents i qualsevol altre projecte solidari.

3a.- PARTICIPANTS
Podrà participar qualsevol comissió fallera, representada pel seu President/ Presidenta, que haguera desenvolupat una acció que tinguera cabuda en les àrees de treball a què es refereix la Base Segona i present la documentació requerida per Junta Central Fallera, Delegació de Solidaritat i Inclusió dins del termini i en la forma escaient, conformement a l'objecte, els requisits i les formalitats establits en aquestes Bases. A causa de les circumstàncies, s'ha decidit ampliar el període habitual de desenvolupament de l'acció solidària que haurà d'estar compresa entre el 20 de març de 2019 i el 20 de març de 2022. Això es deu al fet que moltes de les accions solidàries que anaven a presentar-se en finalitzar les Falles de 2020 es van interrompre per la pandèmia i moltes comissions les han finalitzades en aquest mes de març.

4a.- PRESENTACIÓ DE TREBALLS
4.1. Termini
El termini de recepció dels treballs s'iniciarà el 15 d'abril de 2022 i finalitzarà el 25 d'abril de 2022 a les 23:59h.
4.2. Lloc
Els treballs s'entregaran en el correu de la Delegació de Solidaritat i Inclusió (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
4.3. Documentació
Per a ser admesos vàlidament a aquesta convocatòria, els treballs hauran de figurar acompanyats de la següent documentació:
- Formulari que s'adjunta a aquestes bases, degudament emplenat i signat pel President de la comissió fallera que presenta el projecte.
- Memòria explicativa de l'acció que concorre als Premis, amb especial referència als beneficis que es deriven per a les persones de la seua aplicació pràctica. S'acompanyarà la documentació pertinent (fotografies, informes, característiques tècniques, etc.), que permeten al Jurat fer una valoració adequada del treball. El Jurat es reserva el dret a recaptar dels participants la presentació de la informació complementària que estime oportuna.
- 2 Fotografies il·lustratives del projecte desenvolupat en format JPG al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l'assumpte la següent informació: XII Gala Solidaritat Falla (número i nom de la comissió).
- Imatge en format JPG amb resolució de 1.000 píxels d'alt de l'escut de la Falla
- Imatge en format JPG amb resolució de 1.000 píxels d'alt de la imatge corporativa de l'entitat amb la qual s'ha desenvolupat el projecte que es presenta al concurs.
Nota: l'enviament de tals fotografies al correu la delegació de Solidaritat i Inclusió de Junta Central Fallera suposa l'autorització implícita de les mateixes per part de JCF.
- Fitxa tècnica de projectes adjunta a aquestes bases i una vegada degudament emplenat, haurà de ser remesa al correu la delegació de Solidaritat i Inclusió de Junta Central Fallera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
- Certificat de l'entitat amb la qual es col·labora en la que s'acredita que els resultats que diu haver aconseguit la comissió són certs.
Tota la documentació haurà de remetre's per correu a l'adreça de correu indicada, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte la llegenda "XII Premis Solidaritat Fallera” i el número i nom de la comissió

5a.- PREMIS
En aquesta dotzena edició s'atorgaran sis premis:
- 5 Premis als projectes més destacats. Premiats en aquesta categoria els projectes que a criteri del Jurat destaquen d'entre els presentats per les comissions que opten a aquests premis. El premi consistirà en una placa acreditativa com premiat en la Gala de la Solidaritat de Junta Central Fallera.
- 1 Premi al Millor Projecte de primera participació. El Jurat triarà per a atorgar aquest premi entre els projectes de les comissions que s'hagen presentat en aquesta edició per primera vegada als presents premis. Podrà incloure's en aquesta categoria els projectes d'aquelles comissions que no s'hagen presentat en els últims 5 anys als presents premis. Els premis consistiran en una placa acreditativa com premiats en la Gala de la Solidaritat de Junta Central Fallera.

6a.- JURAT
Els informes seran avaluats per un Jurat integrat pels següents membres:
* President: El President de Junta Central Fallera o un membre de la directiva en el qual el delegue.
* Vocals:
- 2 persones designades per la Secretària General de JCF les quals considere que per la seua trajectòria professional i/o personal poden valorar degudament els projectes presentats.
- 2 persones designades per la delegació de Solidaritat i Inclusió de Junta Central Fallera les quals considere que per la seua trajectòria professional i/o personal poden valorar degudament els projectes presentats.
* Secretari/a: delegada de l'àrea de Solidaritat i Inclusió de Junta Central Fallera, que actuarà amb veu i sense vot.
El Jurat quedarà constituït vàlidament quan assistisquen la meitat més un dels seus components amb veu i vot i estiga el President o membre en qui aquest delegue.
Els acords seran adoptats per majoria simple dels assistents, dirimint, en cas d'empat, el vot del President.

7a.- FALLADA
Els Premis es fallaran una vegada tancat el termini de presentació i els guanyadors seran anunciats públicament.
El lliurament dels Premis es durà a terme en el transcurs de la XII Gala de la Solidaritat, organitzada per la Junta Central Fallera, el divendres 29 d'abril de 2022 a l'Auditori Cubo Azul de la Universitat Politècnica de València
L'àrea de Solidaritat i Inclusió de JCF es reserva el dret d'interpretar, en cas de conflicte, qualsevol qüestió relacionada amb la convocatòria dels Premis o amb les presents Bases.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte